reklama
blondynka87
Fanka BB :)
Jak mnie zaprasza, ktoś u kogo warunki są dla mnie nieakceptowalne to odmawiam i mówię wprost dlaczego : ''nie przyjadę bo palisz papierosy a dla mojego dziecka bierne palenie jest szkodliwe'' i zapraszam do swojego domu i wtedy niech godzinę wytrzyma, a jeśli nie to niech nie przychodzi.Tak racja tylko zapraszają mnie do siebie wiedzą że jestem w ciąży l, przyjeżdżam tylko na godzinę i 3 osoby w tym czasie spała jakieś 9 fajek. Godziny nie wytrzyma ?
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Aleczka
@karmelovelatte Sto lat! Sto lat!
Gratuluję wszystkich udanych wizyt.
@eve25białystok powodzenia z wieczornym przelazywaniem dobrych wieści
Gratuluję wszystkich udanych wizyt.
@eve25białystok powodzenia z wieczornym przelazywaniem dobrych wieści
K
Kkk88
Gość
To rwa właśnie.. :/ połóż się na twardym na co najmniej 20minut.O dziewczyny 40 minut spaceru i ledwo staje na prawą nogę . Od biodra coś wchodzi mi w pośladek.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Ziucia2226
Aktywna w BB
Ja mam często tez jestem po wypadku miałam właśnie kość łonowa połamana cała miednice i repozycje stawu biodrowego plus kręgosłup trochę i wtedy idzie się do ginekologa (chyba on musi mieć jakieś uprawnienia bo ji przydzielono taka panią) j ona zbadała po swojemu i mam zaświadczenie ze mogę tylko rodzic cesarka wiec może pójdź to załatwić bo twoja miednica tez może porodu nie wytrzymaćDziewczyny a miała któraś z was coś takiego jak strzykanie spojenia łonowego bo ostatnio mi się to zdarza cholernie boli, przeważnie jak wstaje albo docisnęła do siebie uda
blondynka87
Miałam rozejście spojenia łonowego w poprzedniej ciąży [emoji58] ból nie do opisania. Poród zakończony cesarskim cięciem na zimno (q wyznaczonym dniu i godzinie) było prawdopodobieństwo pęknięcia i złamania [emoji24] najgorszemu wrogowi nie życzę.Dziewczyny a miała któraś z was coś takiego jak strzykanie spojenia łonowego bo ostatnio mi się to zdarza cholernie boli, przeważnie jak wstaje albo docisnęła do siebie uda
JoAnnA250694
Muszę się zapytać dokładnie mnie potrąciło auto na rehabilitację chodziłam 3 lata, bardzo ci współczujęJa mam często tez jestem po wypadku miałam właśnie kość łonowa połamana cała miednice i repozycje stawu biodrowego plus kręgosłup trochę i wtedy idzie się do ginekologa (chyba on musi mieć jakieś uprawnienia bo ji przydzielono taka panią) j ona zbadała po swojemu i mam zaświadczenie ze mogę tylko rodzic cesarka wiec może pójdź to załatwić bo twoja miednica tez może porodu nie wytrzymać
reklama
JoAnnA250694
I to tak się zaczęło takim strzykanie bolesnym ??Miałam rozejście spojenia łonowego w poprzedniej ciąży [emoji58] ból nie do opisania. Poród zakończony cesarskim cięciem na zimno (q wyznaczonym dniu i godzinie) było prawdopodobieństwo pęknięcia i złamania [emoji24] najgorszemu wrogowi nie życzę.