reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dzień dobry. Czytam Was, ale piszecie jak szalone to przepraszam, że nie do wszystkiego się odniosę [emoji12].

Może i "mi casa es su casa", ale jednak szacunek do gości mam i starałabym się dostosować. Fakt taki, że jak ktoś przyjeżdża na godzinę, dwie to nie jest ciężko nie palić czy wyjść gdzie indziej.

Joanna, czasem lepiej odpuścić. W naszym kraju, szczególnie w internecie, każdy jest specjalistą w każdej dziedzinie. Mi się już wiele razy oberwalo, bo albo co wiem albo się wymadrzam (w temacie zawodowym ;)).

Przesyłam każdej z Was po kawałku pysznego urodzinowego tortu jaki dostałam od męża.

Ja niestety dzisiaj mam straszne bóle jak na okres, co mnie bardzo niepokoi :(
1516795297-cd4114b33c0fabcb-aaaaaa.jpeg

3jgxugpjji86cg4t.png

Wszystkiego najelpszego !!!
Tez mi narobilas ochote z chcecia zjadlabym taki torci mnia mnia [emoji39]

Co do tych boli to wydaje mi sie ze raczej to jest normalne wiec na twoim miejscu nie martwilabym sie [emoji106]

reklama
reklama
Do góry