eve25białystok
Fanka BB :)
A mnie dziś bola plecy szczególnie na dole z lewej strony , czytalam cos o wiezadlach i rozciągającej się macicy...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eve po wizycie planujesz mu powiedziec?Ja troszkę więcej [emoji14] z 500...
Dzis. Zrobię przy nim test.Eve po wizycie planujesz mu powiedziec?
Czyli w poniedziałek?
Właśnie nie wiem czy to wina rosnącej macicy czy może jednak chodzi o moje biodra i miedniceJa nie miałam nigdy. Współczuję..
Może inne dziewczyny coś doradza.
Swoją drogą jak tyle osób 0ali takie ilości w pomieszczeniu to smród musi być niesamowityNo właśnie nie po to rzuciłam fajki żeby ciągle to wdychać, męża też ścigam może rzuci po co się truć [emoji4]
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam intymne pytanko co wy podkladacie-podpaski, wkładki czy nic?
Bo powiem Wam że do tej pory bylo sucho a teraz troszkę moczu zostaje na majtkach, może zacznę wkładki używać. Gdy się zachciewa i idę do łazienki to już trochę na majtkach jest
Eve bez stresu. Wydaje mi się, że jak już mu powiesz to się ucieszy bo będzie stał przed faktem dokonanym. Dzidzia będzie i już. Faceci strasznie boją się tych dużych zmianI jeszcze do tego wiem ze mój nie przyjmie wiadomości o ciąży dobrze.. Podgaduje do niego o tym to on negatywnie nastawiony
Dziś wieczorem mu powiem. Ma juz córeczkę 5 letnia z innego związku. Cały czas mówił ze nie jest gotowy na kolejne dziecko..Eve bez stresu. Wydaje mi się, że jak już mu powiesz to się ucieszy bo będzie stał przed faktem dokonanym. Dzidzia będzie i już. Faceci strasznie boją się tych dużych zmian
To dobrze że się zapisałaś do tego fizjoterapeuty. Mam nadzieję że chociaż Ci ulży w bólu.Teraz jak dzwoniłam umówić się przedstawiłam sytuacje to powiedział oczywiście masaż i powiedziałam że jestem w ciąży. Powiedział ,że to konieczne bo nie przechodzę ciąży tylko może mnie to położyć do łóżka.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom