reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja po wizycie ;) jak na ten tydzien jest wszystko okej, jest pecherzyk z pecherzykiem żółtkowym :D i jeszcze dodatkowo powiedzial, ze nie jest pewny, ale chyba widzial akcje serca kropka [emoji7] za trzy tygodnie do kontroli :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Super gratuluję [emoji4]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja po wizycie ;) jak na ten tydzien jest wszystko okej, jest pecherzyk z pecherzykiem żółtkowym :D i jeszcze dodatkowo powiedzial, ze nie jest pewny, ale chyba widzial akcje serca kropka [emoji7] za trzy tygodnie do kontroli :D

Gratulacje [emoji2]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Oo super :) a który tydzień?
Ja tez dziś byłam pęcherzyk ciążowy jest :)

U nas była sytuacja trochę odwrotna. Zaraz po ślubie wynajeliśmy mieszkanie, mieszkaliśmy tak 1,5 roku. Było ideanie. Później mieliśmy możliwość kupna mieszkania babci dużo taniej, ale to nas skazywało na mieszkanie z tą babcią. Najgorszy czas to był jak dla mnie, od 3 tygodni mieszkamy sami bo babcia zmarła. Ogólnie babcia mnie lubiła, do każdego jak dzwoniła to było kilka minut narzekania na mnie, a to przez to że nie podporządkowałam się jej jak wszyscy. Choć przed śmiercią jak była w domu jeszcze podziękowała mi że sie nią tak opiekuje.

Co do imion to 4 letni synek ma na imię Marcel.
A typy na teraz to Jeremi lub Kornel, ja bardziej wolę Jeremiego, a mąż Kornela.

Dziewczyny będzie chaotycznie, bo też czytałam Was chaotycznie :p
@JoAnnA250694 z całego serca życzę Ci rychłej wyprowadzki. Nawet z najkochańszy mi rodzicami ciężko się mieszka, a z tak wymagajacymi... No cóż. Uciekajcie.

Któraś pytała o starszaki - ja mam Weronikę - 3 lata 4 miesiące.
@Gosia0210 i @Ziucia2226 gratulacje z pomyślnych wizyt :D

My dziś powiedzieliśmy teściom, jutro kolej na moich rodziców :)

Trochę o wizycie. Mam już kartę ciąży i jakoś tak lżej na sercu z tej okazji. Mam też skierowanie na bezpłatne badania prenatalne w klinice w Katowicach, więc też jedną rzecz z głowy :) Dziamdziol na monitorze komputera fiknął kończynami sprawiajac, że się popłakałam :D na zbliżeniu dokładnie widziałam pracę serca, także nie ma mowy o pomylce :p jest bosko. Luby mój w końcu na prawdę uwierzył, że w ciąży jestem, mamy pozwolenie na bzykanko, a ja mam L4. Ufff chyba tyle.

3jgxugpjji86cg4t.png
[/QUOTE]
Dziewczyny będzie chaotycznie, bo też czytałam Was chaotycznie :p
@JoAnnA250694 z całego serca życzę Ci rychłej wyprowadzki. Nawet z najkochańszy mi rodzicami ciężko się mieszka, a z tak wymagajacymi... No cóż. Uciekajcie.

Któraś pytała o starszaki - ja mam Weronikę - 3 lata 4 miesiące.
@Gosia0210 i @Ziucia2226 gratulacje z pomyślnych wizyt :D

My dziś powiedzieliśmy teściom, jutro kolej na moich rodziców :)

Trochę o wizycie. Mam już kartę ciąży i jakoś tak lżej na sercu z tej okazji. Mam też skierowanie na bezpłatne badania prenatalne w klinice w Katowicach, więc też jedną rzecz z głowy :) Dziamdziol na monitorze komputera fiknął kończynami sprawiajac, że się popłakałam :D na zbliżeniu dokładnie widziałam pracę serca, także nie ma mowy o pomylce :p jest bosko. Luby mój w końcu na prawdę uwierzył, że w ciąży jestem, mamy pozwolenie na bzykanko, a ja mam L4. Ufff chyba tyle.

reklama
Do góry