reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Prawda.
Teściowa ma jednego syna. Uważam że za dużo chce wszystko wiedzieć i we wszystkim mu doradzać, jak zwracamy uwagę to płaczę i pyta czy nam przeszkadza cała zaplakana...
Mówi że jak będę matka to też się tak przywiaze, ja rozumiem miłość, przywiązanie ale wszystko ma swoje granice. Mój mąż ma 26 lat.
A ja usłyszałam że fajnie że będę na chorobowym będę mogła wszystkim się zająć, łącznie z koszeniem trawy w lecie bodajże w upale...[emoji58]możecie mi nie wierzyć ale ja w pracy psychicznie odpoczywałam

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja usłyszałam że fajnie że będę na chorobowym będę mogła wszystkim się zająć, łącznie z koszeniem trawy w lecie bodajże w upale...[emoji58]możecie mi nie wierzyć ale ja w pracy psychicznie odpoczywałam

Ja bym tez chyba się zdecydowała na wynajem.... rozumiem wszystko ze ciąża to nie choroba No ale trzeba na ciebie uważać i dziecko a nie dowalać pracy.... poza tym mieszkają sami ludzie dorośli to chyba mogą sprzątać po sobie.... dobra rozumiem może rodzice już maja problemy ale to chyba nie są niedołężni a i siostra na studiach tez bez przesady masy obowiązków nie ma żeby w domu pomoc nie mogła. Ja wiem ze finansowo będzie gorzej ale sam spokój psychiczny Ci już dużo da. Pomyślcie nad tym czy dacie rade

Tak tu jest wiem ze właśnie dziewczyny nie mieszkające w Pl tez maja później niż te w Pl. Nie przeskoczę tego musze czekac..... i modlic się zeby wszystko było Ok. Czuje się dobrze wiec mam nadzieje ze i z Groszkiem wszystko dobrze

Tak tu jest wiem ze właśnie dziewczyny nie mieszkające w Pl tez maja później niż te w Pl. Nie przeskoczę tego musze czekac..... i modlic się zeby wszystko było Ok. Czuje się dobrze wiec mam nadzieje ze i z Groszkiem wszystko dobrze
Na pewno będzie dobrze tego się trzymaj[emoji4]

Prawda.
Teściowa ma jednego syna. Uważam że za dużo chce wszystko wiedzieć i we wszystkim mu doradzać, jak zwracamy uwagę to płaczę i pyta czy nam przeszkadza cała zaplakana...
Mówi że jak będę matka to też się tak przywiaze, ja rozumiem miłość, przywiązanie ale wszystko ma swoje granice. Mój mąż ma 26 lat.
No to słabo.. Mój mąż też jest jedynakiem ale na szczęście takiego czegoś nie ma.. Ale on bardzo szybko odciął pepowine zw to tak ładnie nazwę i wyprowadził się za granicę więc może dlatego.. A teść jest spoko bardziej brat niż ojciec z moi h obserwacji wynika

reklama
Do góry