reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja po wizycie ;) jak na ten tydzien jest wszystko okej, jest pecherzyk z pecherzykiem żółtkowym :D i jeszcze dodatkowo powiedzial, ze nie jest pewny, ale chyba widzial akcje serca kropka [emoji7] za trzy tygodnie do kontroli :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Super gratuluję [emoji4]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja po wizycie ;) jak na ten tydzien jest wszystko okej, jest pecherzyk z pecherzykiem żółtkowym :D i jeszcze dodatkowo powiedzial, ze nie jest pewny, ale chyba widzial akcje serca kropka [emoji7] za trzy tygodnie do kontroli :D

Gratulacje [emoji2]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Oo super :) a który tydzień?
Ja tez dziś byłam pęcherzyk ciążowy jest :)

U nas była sytuacja trochę odwrotna. Zaraz po ślubie wynajeliśmy mieszkanie, mieszkaliśmy tak 1,5 roku. Było ideanie. Później mieliśmy możliwość kupna mieszkania babci dużo taniej, ale to nas skazywało na mieszkanie z tą babcią. Najgorszy czas to był jak dla mnie, od 3 tygodni mieszkamy sami bo babcia zmarła. Ogólnie babcia mnie lubiła, do każdego jak dzwoniła to było kilka minut narzekania na mnie, a to przez to że nie podporządkowałam się jej jak wszyscy. Choć przed śmiercią jak była w domu jeszcze podziękowała mi że sie nią tak opiekuje.

Co do imion to 4 letni synek ma na imię Marcel.
A typy na teraz to Jeremi lub Kornel, ja bardziej wolę Jeremiego, a mąż Kornela.

Dziewczyny będzie chaotycznie, bo też czytałam Was chaotycznie :p
@JoAnnA250694 z całego serca życzę Ci rychłej wyprowadzki. Nawet z najkochańszy mi rodzicami ciężko się mieszka, a z tak wymagajacymi... No cóż. Uciekajcie.

Któraś pytała o starszaki - ja mam Weronikę - 3 lata 4 miesiące.
@Gosia0210 i @Ziucia2226 gratulacje z pomyślnych wizyt :D

My dziś powiedzieliśmy teściom, jutro kolej na moich rodziców :)

Trochę o wizycie. Mam już kartę ciąży i jakoś tak lżej na sercu z tej okazji. Mam też skierowanie na bezpłatne badania prenatalne w klinice w Katowicach, więc też jedną rzecz z głowy :) Dziamdziol na monitorze komputera fiknął kończynami sprawiajac, że się popłakałam :D na zbliżeniu dokładnie widziałam pracę serca, także nie ma mowy o pomylce :p jest bosko. Luby mój w końcu na prawdę uwierzył, że w ciąży jestem, mamy pozwolenie na bzykanko, a ja mam L4. Ufff chyba tyle.

3jgxugpjji86cg4t.png
[/QUOTE]
Dziewczyny będzie chaotycznie, bo też czytałam Was chaotycznie :p
@JoAnnA250694 z całego serca życzę Ci rychłej wyprowadzki. Nawet z najkochańszy mi rodzicami ciężko się mieszka, a z tak wymagajacymi... No cóż. Uciekajcie.

Któraś pytała o starszaki - ja mam Weronikę - 3 lata 4 miesiące.
@Gosia0210 i @Ziucia2226 gratulacje z pomyślnych wizyt :D

My dziś powiedzieliśmy teściom, jutro kolej na moich rodziców :)

Trochę o wizycie. Mam już kartę ciąży i jakoś tak lżej na sercu z tej okazji. Mam też skierowanie na bezpłatne badania prenatalne w klinice w Katowicach, więc też jedną rzecz z głowy :) Dziamdziol na monitorze komputera fiknął kończynami sprawiajac, że się popłakałam :D na zbliżeniu dokładnie widziałam pracę serca, także nie ma mowy o pomylce :p jest bosko. Luby mój w końcu na prawdę uwierzył, że w ciąży jestem, mamy pozwolenie na bzykanko, a ja mam L4. Ufff chyba tyle.

reklama
Do góry