reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Tak tu jest wiem ze właśnie dziewczyny nie mieszkające w Pl tez maja później niż te w Pl. Nie przeskoczę tego musze czekac..... i modlic się zeby wszystko było Ok. Czuje się dobrze wiec mam nadzieje ze i z Groszkiem wszystko dobrze
No państwowo tak..Ale prywatnie nikt Ci nie zabroni.. przynajmniej w Londynie. Byłam na usg ( wyszedł 6tydz 6dzien bez żadnych komplikacji) i Pani gin. Się mnie zapytała czy ma mi dac wykaz badań do zrobienia czy będę czekać na wizyty państwowe i ewentualnie usg będę robiła prywatnie

reklama
No to słabo.. Mój mąż też jest jedynakiem ale na szczęście takiego czegoś nie ma.. Ale on bardzo szybko odciął pepowine zw to tak ładnie nazwę i wyprowadził się za granicę więc może dlatego.. A teść jest spoko bardziej brat niż ojciec z moi h obserwacji wynika
Ja też mam męża jedynaka... O zgrozo początki były straszne wręcz tragiczne. Mamusia nie dawała sobie rady, że syn nie poświęca jej czasu tylko mi, itp.
Walczyłam 5 lat udało się [emoji16] Teraz po 13 latach bycia razem jesteśmy szczęśliwymi ludźmi a mamusia cóż musi sobie radzić. Ja się nie dam a mąż tym bardziej. Trzeba czasem tupnac nogą , bo inaczej nie da rady. One jakby mogły to by do łóżka weszły.
Życzę wytrwałości [emoji2]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli jak mam igG 4,8
IgM 0.060
To ok?
A nie masz napisane w normach z boku jakie powinny być ja przy IgG mam tak
wynik ujemny <4
wynik wątpliwy 4-8
wynik dodatni >8
Przy IgM
Wynik ujemny <O,55
wynik wątpliwy 0,55-O,65
Wynik dodatni >0,65

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

A nie masz napisane w normach z boku jakie powinny być ja przy IgG mam tak
wynik ujemny <4
wynik wątpliwy 4-8
wynik dodatni >8
Przy IgM
Wynik ujemny <O,55
wynik wątpliwy 0,55-O,65
Wynik dodatni >0,65

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mam norm.
Dziękuję.

Aaaaaa popłakałam się ze szczęścia <3 groszek pomachał mi rączkami, widziałam i słyszałam serduszko, 158 uderzeń na minutę :D jest cudnie!Zobacz załącznik 836080 Zobacz załącznik 836081
Ale duży!! :) gratulacje!!! :**,

f2w3csqvilsnamac.png

StarAnia tak się cieszę!!!!gratulacje[emoji173]!!!
Cześć dziewczęta;*!.
Cieszyłam się, ze mi nic więcej nie było, ale ostatnio zaczęło mnie mulic...
Wczoraj ugotowalam grochówke i kapustę z grochem..zdarzylam zjeść pół miski grochowki i biegiem do wc..dostalam boli brzucha i biegunki..
Bolało jeszcze kilka razy do rana i przegonilo mnie, ze tak powiem konkretnie w wc..
Ja z tych co mają skłonności do biegunek, więc w ciąży mnie jakoś to nie dziwi..jednakże od wczoraj nie nawidze grochowki!!! Najlepszy hit, ze kochałam ziemniaki zawsze na maksa, a teraz jak o nich pomyślę to mi się podnosi wszystko!!! Nie cierpie ich. Mogę jeść tylko to na vp poczuje, ze mam ochotę..lekko nie jest;).
Buziaki kochane
Mi ginekolozka na wizycie mówiła żeby broń boże do niczego z jedzenia się nie zmuszać. Teraz nie ma większego zapotrzebowania więc jeść tylko to na co ma się ochotę :) i Przestrzegała narzeczonego żeby mnie bronił przed mamusia i teściowa :)

f2w3csqvilsnamac.png

reklama
Do góry