reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dodam że ja wybrałam lekarza który prywatnie na NFZ pracuje i w szpitalu to badania będą refundowane bo na początku to bardzo duży koszt prywatnie

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Kadża82 Spokojnie, przyjdzie na Ciebie czas. Na pewne sprawy nie mamy po prostu wpływu i nie przyspieszymy. Ale będzie dobrze, ujrzysz swoją fasolkę, tylko trochę później niż my, ale za to radość będzie ogromna.

Życzę Ci spokoju i cierpliwości [emoji256].

Nie nakręcaj przez nas i nie stresuj, tutaj inaczej wszystko działa, ale to nie znaczy, że u Ciebie źle. Trzeba tylko więcej cierpliwości.

Tulę [emoji8].

f2w3rjjgrz97x0lc.png

O matko cała moja wioska wie że jestem w ciąży do siostry ktoś pisał czy to prawda (moim zdaniem głupota tak się wypytywać) pewnie przez tego pawika wczoraj się rozniosło...

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
HA HA :-DTo nawet zabawne jak o tym piszesz, ale wyobrażam sobie, że może nie być Ci do śmiechu.
Chodź dumna jak paw z głową wysoko uniesioną do góry to będą dopiero ciekawe;)

Mi lekarz powiedział że w moim przypadku to dobrze że zrobiłam ilością po dwóch poronieniach u mnie koszt 41zl

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj po takich przejsciach to na pewno inaczej podchodzą do tematu.
Ja w pierwszej ciazy zrobilam az jeden test i starczylo. Teraz nie wytrzymalam i zrobilam za wczesnie :p najpóźniej w ponidzialek zrobie następny i juz bede wiedziala na 100%

@karmelovelatte 3t6d to jeszcze bardzo wcześnie. Ja poszłam w zeszłym tygodniu w czwartek i tez jeszcze nie było nic widać oprócz pęcherzyka i ciałka żółtego. Dziś już było widać groszka.

@Ewarut gratuluję [emoji6]

I ja dziś robiłam usg. Mój groszek ma 0,64 cm, serduszko bije 121 uderzeń, termin porodu z usg 03.09 natomiast od OM 02.09. Ależ się cieszę [emoji7]

@karmelovelatte 3t6d to jeszcze bardzo wcześnie. Ja poszłam w zeszłym tygodniu w czwartek i tez jeszcze nie było nic widać oprócz pęcherzyka i ciałka żółtego. Dziś już było widać groszka.

@Ewarut gratuluję [emoji6]

I ja dziś robiłam usg. Mój groszek ma 0,64 cm, serduszko bije 121 uderzeń, termin porodu z usg 03.09 natomiast od OM 02.09. Ależ się cieszę [emoji7]
Tylko. U mnie ciałko żółte i jakieś endometrium. Nic z tego nie rozumiem. Jutro mam wizytę.

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry