reklama
@Kadża82 Spokojnie, przyjdzie na Ciebie czas. Na pewne sprawy nie mamy po prostu wpływu i nie przyspieszymy. Ale będzie dobrze, ujrzysz swoją fasolkę, tylko trochę później niż my, ale za to radość będzie ogromna.
Życzę Ci spokoju i cierpliwości [emoji256].
Nie nakręcaj przez nas i nie stresuj, tutaj inaczej wszystko działa, ale to nie znaczy, że u Ciebie źle. Trzeba tylko więcej cierpliwości.
Tulę [emoji8].
Życzę Ci spokoju i cierpliwości [emoji256].
Nie nakręcaj przez nas i nie stresuj, tutaj inaczej wszystko działa, ale to nie znaczy, że u Ciebie źle. Trzeba tylko więcej cierpliwości.
Tulę [emoji8].
Aleczka
Fanka BB :)
HA HA To nawet zabawne jak o tym piszesz, ale wyobrażam sobie, że może nie być Ci do śmiechu.O matko cała moja wioska wie że jestem w ciąży do siostry ktoś pisał czy to prawda (moim zdaniem głupota tak się wypytywać) pewnie przez tego pawika wczoraj się rozniosło...
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Chodź dumna jak paw z głową wysoko uniesioną do góry to będą dopiero ciekawe
Mamamia90
Wszystko jest pięknie 0.43 cm szczęścia [emoji16]jest tętno [emoji2][emoji2][emoji2][emoji7][emoji7][emoji7]
Super wieści strasznie się cieszę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
JoAnnA250694
Jejku coś.mnie brzuch boli...
Płomyk*
Oj po takich przejsciach to na pewno inaczej podchodzą do tematu.Mi lekarz powiedział że w moim przypadku to dobrze że zrobiłam ilością po dwóch poronieniach u mnie koszt 41zl
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w pierwszej ciazy zrobilam az jeden test i starczylo. Teraz nie wytrzymalam i zrobilam za wczesnie najpóźniej w ponidzialek zrobie następny i juz bede wiedziala na 100%
@karmelovelatte 3t6d to jeszcze bardzo wcześnie. Ja poszłam w zeszłym tygodniu w czwartek i tez jeszcze nie było nic widać oprócz pęcherzyka i ciałka żółtego. Dziś już było widać groszka.
@Ewarut gratuluję [emoji6]
I ja dziś robiłam usg. Mój groszek ma 0,64 cm, serduszko bije 121 uderzeń, termin porodu z usg 03.09 natomiast od OM 02.09. Ależ się cieszę [emoji7]
I ja dziś robiłam usg. Mój groszek ma 0,64 cm, serduszko bije 121 uderzeń, termin porodu z usg 03.09 natomiast od OM 02.09. Ależ się cieszę [emoji7]
karmelovelatte
Tylko. U mnie ciałko żółte i jakieś endometrium. Nic z tego nie rozumiem. Jutro mam wizytę.@karmelovelatte 3t6d to jeszcze bardzo wcześnie. Ja poszłam w zeszłym tygodniu w czwartek i tez jeszcze nie było nic widać oprócz pęcherzyka i ciałka żółtego. Dziś już było widać groszka.
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
reklama