karmelovelatte
Fanka BB :)
U mnie wg suwaczka 3t6d. Ja chyba za szybko poszłam. Głupia jestem...
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W czwartym tygodniu malutko widać. Daj sobie dwa tygodnie i będziesz się cieszyć [emoji3]U mnie wg suwaczka 3t6d. Ja chyba za szybko poszłam. Głupia jestem...
Uważam, że bez względu na to jak potoczą się sprawy, należy mi się siarczysty policzek i mocno kop w d... Stara a głupia [emoji53] [emoji38]@karmelovelatte no troche zaszalałaś poczekaj spokojnie.
chyba będziemy miały podobny termin mi wychodzi jakoś 21-23.09
Strasznie późno . Też dostałam dziś list ale wizytę mam "już" 6-go.No i otrzymałam dziś list ze szpitala 1 wizytę mam 27 lutego.
Super wieści!!!Wszystko jest pięknie 0.43 cm szczęścia [emoji16]jest tętno [emoji2][emoji2][emoji2][emoji7][emoji7][emoji7]
Ja też
Kocham wioskowe kluby zainteresowań [emoji23].O matko cała moja wioska wie że jestem w ciąży do siostry ktoś pisał czy to prawda (moim zdaniem głupota tak się wypytywać) pewnie przez tego pawika wczoraj się rozniosło...
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom