karmelovelatte
Fanka BB :)
[emoji8]
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji8]
Endometrium to błona która wyłożona jest macica. Każda z nas ma endometriumTylko. U mnie ciałko żółte i jakieś endometrium. Nic z tego nie rozumiem. Jutro mam wizytę.
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
O matko uwielbiam takie wioskowe sensacje! Ja juz z 8 lat nie byłam u nas na wsi a ludzie potrafią wypytywac moją koleżankę co u mnie slychac bo slyszeli że źle . Ciekawe od kogo?O matko cała moja wioska wie że jestem w ciąży do siostry ktoś pisał czy to prawda (moim zdaniem głupota tak się wypytywać) pewnie przez tego pawika wczoraj się rozniosło...
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Świetne wieści!I ja dziś robiłam usg. Mój groszek ma 0,64 cm, serduszko bije 121 uderzeń, termin porodu z usg 03.09 natomiast od OM 02.09. Ależ się cieszę [emoji7]
Właśnie tego się boję. W pierwszej ciąży krzywe cukrzycowe wychodziły mi ponad normę, niewiele ale jednak. W szpitalu mnie potrzymali ale w końcu cukrzycy ciążowej nie potwierdzili. Coś mi się wydaje że teraz będę miała powtórkę...Zrób sobie krzywa cukrowa bo możesz mieć cukrzycę ciążową
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Super gratulacje. Same dobre wieści@karmelovelatte 3t6d to jeszcze bardzo wcześnie. Ja poszłam w zeszłym tygodniu w czwartek i tez jeszcze nie było nic widać oprócz pęcherzyka i ciałka żółtego. Dziś już było widać groszka.
@Ewarut gratuluję [emoji6]
I ja dziś robiłam usg. Mój groszek ma 0,64 cm, serduszko bije 121 uderzeń, termin porodu z usg 03.09 natomiast od OM 02.09. Ależ się cieszę [emoji7]
No ja właśnie mam stan przedcukrzycowy po tym ostatnim poronieniu mi sie utrzymało lekko zawyżone.Synkiem miałam cukrzycę ciążową po 20 tyg wykryta.Teraz już na diecie cukrzycowej jestem tylko test pozytywny mi wyszedł powiedziałam diabiatelog to wizyta już wyznaczona i pewnie we wtorek każe mi krzywą robićWłaśnie tego się boję. W pierwszej ciąży krzywe cukrzycowe wychodziły mi ponad normę, niewiele ale jednak. W szpitalu mnie potrzymali ale w końcu cukrzycy ciążowej nie potwierdzili. Coś mi się wydaje że teraz będę miała powtórkę...