reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Tylko. U mnie ciałko żółte i jakieś endometrium. Nic z tego nie rozumiem. Jutro mam wizytę.

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Endometrium to błona która wyłożona jest macica. Każda z nas ma endometrium :)

Hejka dziewczyny! Musiałam nadrobić milion waszych postów ale już jestem na bieżąco :)

Ja właśnie wypoczywać w górach! Jedyna trudność jest taka że jestem z moimi rodzicami i siostra a podjęliśmy decyzję że nikomu nie mówimy do 10 tyg. Więc ukrywam a nie jest łatwo :D

Gratuluję nowym mamusia!!

f2w3csqvilsnamac.png

O matko cała moja wioska wie że jestem w ciąży do siostry ktoś pisał czy to prawda (moim zdaniem głupota tak się wypytywać) pewnie przez tego pawika wczoraj się rozniosło...

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
O matko uwielbiam takie wioskowe sensacje!:rolleyes: Ja juz z 8 lat nie byłam u nas na wsi a ludzie potrafią wypytywac moją koleżankę co u mnie slychac bo slyszeli że źle :rofl:. Ciekawe od kogo?:rofl:

Kadża82 GP Ci bety nie zrobi jak poprosisz? Mi robiła na pierwszej wizycie. Może uprzyj się że chcesz? Porąbane mają tu to wszystko troszkę

I ja dziś robiłam usg. Mój groszek ma 0,64 cm, serduszko bije 121 uderzeń, termin porodu z usg 03.09 natomiast od OM 02.09. Ależ się cieszę [emoji7]
Świetne wieści!:yes:

Zrób sobie krzywa cukrowa bo możesz mieć cukrzycę ciążową

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie tego się boję. W pierwszej ciąży krzywe cukrzycowe wychodziły mi ponad normę, niewiele ale jednak. W szpitalu mnie potrzymali ale w końcu cukrzycy ciążowej nie potwierdzili. Coś mi się wydaje że teraz będę miała powtórkę...

@karmelovelatte 3t6d to jeszcze bardzo wcześnie. Ja poszłam w zeszłym tygodniu w czwartek i tez jeszcze nie było nic widać oprócz pęcherzyka i ciałka żółtego. Dziś już było widać groszka.

@Ewarut gratuluję [emoji6]

I ja dziś robiłam usg. Mój groszek ma 0,64 cm, serduszko bije 121 uderzeń, termin porodu z usg 03.09 natomiast od OM 02.09. Ależ się cieszę [emoji7]
Super gratulacje. Same dobre wieści

Właśnie tego się boję. W pierwszej ciąży krzywe cukrzycowe wychodziły mi ponad normę, niewiele ale jednak. W szpitalu mnie potrzymali ale w końcu cukrzycy ciążowej nie potwierdzili. Coś mi się wydaje że teraz będę miała powtórkę...
No ja właśnie mam stan przedcukrzycowy po tym ostatnim poronieniu mi sie utrzymało lekko zawyżone.Synkiem miałam cukrzycę ciążową po 20 tyg wykryta.Teraz już na diecie cukrzycowej jestem tylko test pozytywny mi wyszedł powiedziałam diabiatelog to wizyta już wyznaczona i pewnie we wtorek każe mi krzywą robić

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry