JakaJaKaja
Fanka BB :)
To może jakiś film sobie zapodaj ??? Żeby czas szybciej zleciał ??? Ja właśnie tak robię w pracy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aż tak bardzo mi się nie budzi mam w domu rozbrykanego 4 latka. Przy nim o filmie to można pomażyć [emoji3][emoji23]To może jakiś film sobie zapodaj ??? Żeby czas szybciej zleciał ??? Ja właśnie tak robię w pracy
Ja też mam 4 latka w lipcu 5 skończy ma takie teksty i fochy że szok.[emoji16]Mój to ma dopiero fochy , Ja na to nie zwracam uwagi , bo bym oszalała....
Mój jest z sierpnia 2013 masakra te teksty.... A jest taki szybki i ruchliwy że mnie to przeraża.Ja też mam 4 latka w lipcu 5 skończy ma takie teksty i fochy że szok.[emoji16]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Popieram. Zero stresu teraz [emoji2]Ja mam straszny Sajgon w pracy, co utwierdza mnie w myśli, żeby iść jak najszybciej na zw, nie po feriach...
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom