reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Hej. U mnie plamienia ustalo. Czekam na 22
01 na wizytę. Nerwowo u mnie ostatnio dlatego troszkę zamilklam. W pracy już wiedzą,ale może to lepiej. Będę pracować troszkę mniej.
Jestem ciągle niewyspana

f2w3xzkrlo9f9lo0.png

zem3zbmh5er10i2b.png
dobrze że wiedza!u mnie też wiedzą a to dlatego bo jak coś mi się tfu tfu stanie to będą wiedzieli że jestem w ciąży.pozatym ja pracuję w przedszkolu.niektorych rzeczy nie będę robić.dbam o siebie.staram się nie robić niektórych rzeczy.dziewczyny ogólnie się bardzo ucieszyły.jedna nawet wzruszyła.szefowa niby pogratulowała ale wiadomo jak jest...to dobrze że nie masz już tych plamien!będzie dobrze!najważniejsze to pozytywne myślenie!chociaż jeżeli mam być szczera ostatnio mam jakieś dziwne myśli w głowie i boję się że to wszystko sen z którego się zaraz wybudze( długie starania powodują w głowie taki bałagan myśli)

c55f0dw4ay49a7ki.png

Byłam na wizycie, 5tc. Jeden pęcherzyk, 0,6mm. A miałam taką schize, że więcej. :cool2:
Ale pan doktor dodał, że nie wykluczone, że w nim jest więcej niż jedno dziecko... I masz ci babo placek, znowu będę się zastanawiała do następnej wizyty 29 stycznia. :huh::laugh2:
Z tych emocji nawet nie spytałam, kiedy termin, nie poprosiłam o wydruk USG, karty oczywiście też nie mam. :laugh2:
Ale za to mam L4 od dzisiaj. :yes:
Gratulacje

Aleczka nie no jasne, że można sobie wybrać. Ale.... Polecanie takiej książki świeżym mamom nie jest najlepszym rozwiązaniem. Bo jeśli one przeczytają tylko to i nie wybiorą?
A o rytuałach idzie poczytać gdzie indziej.

Powodzenia na wizytach.

A... Sorki no nie zapamiętam nicku. Powodzenia. Tylko zrób ilościową i powtórz w sobotę :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry! Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ☺ jade do pracy. Ja mam dziwne mdłości ale nie rano, a w porę obiadowa. W 1 ciąży czułam się bardzo dobrze, miałam synka. Może w końcu dziewczynka teraz (staraliśmy się pod tym kątem ).

reklama
Pewnie , że napiszę. Wy pierwsze jesteście. Mam straszny mętlik w głowie.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystko będzie dobrze nie stresuj kropka i siebie tym razem musi nam się udać pamiętaj !!! <przytulam>

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry