JoAnnA250694
Fanka BB :)
Mąż w delegacji można się lenić [emoji16]Prawidłowo!
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mąż w delegacji można się lenić [emoji16]Prawidłowo!
Trzymam za was wszystkich kciuki.
Tak się boje ,żeby tylko nie było powtórki z sierpnia.
Ja też staram się nie denerwować a po przejściach to ciąża jest inna.Trzymaj się będzie dobrze[emoji6] Myśl pozytywnie [emoji4]
Ja też dziś mam wizytę na 16.40 i staram się nie denerwować.
Hej. U mnie plamienia ustalo. Czekam na 22
01 na wizytę. Nerwowo u mnie ostatnio dlatego troszkę zamilklam. W pracy już wiedzą,ale może to lepiej. Będę pracować troszkę mniej.
Jestem ciągle niewyspana
![]()
![]()
Kumam Lena. Ja mm nie podałam starszej w tej samej sytuacji i młodemu też nie zamierzam. Ale on ładnie je. O wiesz to nie mleko trzeba podawać, a nabiał. Ale z tego co pamiętam on ciut młodszy od mojego jest, a u niego też jeszcze nie widzę posiłków bez mleka. Będę ciągnąć ile dam radę, choć cycki flaki i młody je jak noworodek z bo mu mało. Zobaczymy co mi się uda![]()
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też staram się nie denerwować a po przejściach to ciąża jest inna.
Od kąd koledze z przedszkola urodzil sie braciszek moja co chwila mowi nie tyle ze chce co bardzie ze bedzie mialaWasze dzieciaki też chcą rodzeństwo mój prosi już od dawna bociana żeby przyniósł.Teraz mówi że bocianów nie ma i dzieci nie przynosi dlatego nie ma haha
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom