reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Kumam Lena. Ja mm nie podałam starszej w tej samej sytuacji i młodemu też nie zamierzam. Ale on ładnie je. O wiesz to nie mleko trzeba podawać, a nabiał. Ale z tego co pamiętam on ciut młodszy od mojego jest, a u niego też jeszcze nie widzę posiłków bez mleka. Będę ciągnąć ile dam radę, choć cycki flaki i młody je jak noworodek z bo mu mało. Zobaczymy co mi się uda :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. U mnie plamienia ustalo. Czekam na 22
01 na wizytę. Nerwowo u mnie ostatnio dlatego troszkę zamilklam. W pracy już wiedzą,ale może to lepiej. Będę pracować troszkę mniej.
Jestem ciągle niewyspana

f2w3xzkrlo9f9lo0.png

zem3zbmh5er10i2b.png

Trzymaj się i odpoczywaj ile możesz [emoji6]

Kumam Lena. Ja mm nie podałam starszej w tej samej sytuacji i młodemu też nie zamierzam. Ale on ładnie je. O wiesz to nie mleko trzeba podawać, a nabiał. Ale z tego co pamiętam on ciut młodszy od mojego jest, a u niego też jeszcze nie widzę posiłków bez mleka. Będę ciągnąć ile dam radę, choć cycki flaki i młody je jak noworodek z bo mu mało. Zobaczymy co mi się uda :)

No wlaśnie, on jest taki typowo „mleczny”, uspokaja się przy mleku i wycisza, a nie chcę, żeby bardzo przeżył odstawianie od piersi. Nabiał mu podaje ale w małej ilości ze względu na duże ilości mleka, które teraz wypija. A myślisz o karmieniu dwójki po porodzie? Bo ja sobie nie wyobrażam chyba ;)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz co Lena mi się teraz zdarza karmić dwójkę :)
Ale tak na pełen etat sobie nie wyobrażam. To znaczy mogą jeść po sobie, ale nie w tym samym czasie. Noworodek zupełnie inaczej ssie i jest to bardzo denerwujące.
No i myślę, że będzie jak że starszą, że koło połowy ciąży przy kolejnym spadku odstawi się od takiego codziennego jedzenia. Ile można na sucho ssać? [emoji14]

Wasze dzieciaki też chcą rodzeństwo mój prosi już od dawna bociana żeby przyniósł.Teraz mówi że bocianów nie ma i dzieci nie przynosi dlatego nie ma haha

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Od kąd koledze z przedszkola urodzil sie braciszek moja co chwila mowi nie tyle ze chce co bardzie ze bedzie miala :D szatanek nawet w tej kwestii mysli ze bedzie tak jak ona mowi. Twierdzi ze bedzie miala sistre Kasie i brata Bartka :szok:

reklama
Do góry