reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Heheh a No tak to nudzić się do końca nie możesz ;) moje w szkole a jeszcze moja 13 latka obraziła się na mnie rano bo kazałam jej wypić actimela nie wypiła ale widać ze foch- a mówią ze to ja od 2 dni się czepiam

Ja też mam 4 latka w lipcu 5 skończy ma takie teksty i fochy że szok.[emoji16]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój jest z sierpnia 2013 masakra te teksty.... A jest taki szybki i ruchliwy że mnie to przeraża.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja córa 4 skonczyla w listopadzie. Ogólnie jest fajna rozgarnięta dziewczyna ale jak się na coś uprze to koniec. A rządzi sie w domu okropnie. Wsztkich próbuje ustawić pod siebie, mówi nam co mamy robić hehe taki mały kierownik. Ale spoko ja tez potrafie byc uparta także trafila kosa na kamień :D a nadmiar energii spala na akrobatyce dwa razy w tygodniu :)

Ja mam straszny Sajgon w pracy, co utwierdza mnie w myśli, żeby iść jak najszybciej na zw, nie po feriach...

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Od czterech dni rano codziennie wymiotuje od razu po wstaniu z lozka ( wczesniej jem w lozku jakies ciastko bądź kawałek chleba zeby zmniejszyc mdlosci i pije herbatke owocowa) potem mdlosci do ok 15 lub dluzej ale bez wymiotów. Na szczescie jestem w stanie cos jesc, ale glownie jest to chleb z maslem i ogorkiem, obiadu nie tykam bo zapach mnie odrzuca. I tak jest 1000 razy lepiej niz w poprzedniej ciazy kiedy nic nie jadlam. Piersi mi w odroznieniu do wiekszosci zmalaly ale to przez to ze karmie piersia coraz mniej i mleko dosc szybko zanika. Maly sie juz przyzwyczail do mleka z butelki i nawet juz mnie tak nie meczy ;) gdybym nie byla tak zmeczona to bym go dalej karmila, ale skoro juz dawno skonczyl rok to najważniejszy czas karmienia ma juz na szczęście za sobą. Co do dziwnego posmaku w ustach to teraz mam lekki a w poprzedniej ciąży okropny, nie wiem czy bym go nazwała „metalicznym” ale męczyło mnie to strasznie, po myciu zębów nie było żadnej poprawy i ciągneło się to do samego końca ciąży.

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Do góry