reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

@wiola85 widzę że z Poznania jesteś :) ja też!! Gdzie będziesz rodzic?

f2w3csqvilsnamac.png

Dzień dobry dziewczynki! Ja dziś pobudka o 7.30 bo pies tarł oko a nie może i nagle poczułam mdłości. Na szczęście jeszcze usnelam i wszystko przespałam :)

Miłego dnia!

reklama
3 dni mialam wyciete z zyciorysu, przez gin z nfz. Nastraszyl mnie pustym pecherzykiem, i ciaza mlodsza o ponad 2 tyg w stosunku do OM. Na koniec powiedzial 50/50 ze wszystko dobrze. Wczoraj widzialam serduszko. Kochana na pewno jest wsYstko dobrze. Ja wczoraj to samo mowilam, ze chyba nawet juz mnie piersi nie bola;( bedzie dobrze. Wiem z wlasnegi przykladu, ze stres to zly doradca

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję. U mnie ciąża nie może być dużo młodszą, max 2 dni, bo betę robiłam 20 grudnia. No i pęcherzyk nie jest pusty całkiem - jest ciałko żółte... A zresztą ile bym nie pisała, to się nie uspokoję zanim serduszka nie usłyszę...
Dziewczyny bierze któraś luteinę dopochwowo? Czy wy też macie wrażenie, że ona się w ogóle nie rozpuszcza?

Dzień dobry :) A ja właśnie dopiero wstaje, a co! Mam weekend to mi wolno ;)
@StarAnia Mi też jakieś głupoty się śniły - że krwotoku dostałam, taką żywą czerwoną krwią. Do tej pory się otrząsnąć nie mogę.
Brzuch mnie już i
Od jakiegoś czasu nie boli, mooże troche ciągnie po bokach. Za to piersi.... Wrrrr...
Kto zaserwuje kaeusię?

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny musimy myśleć pozytywnie choć wiem z własnego doświadczenia że to trudne jak na wizycie nie usłyszy się słowa wszystko jest dobrze. Ale nerwy nie są nam i naszym maluszką potrzebne.

Spać mi się chce strasznie... W głowie mi się kręci ciemno przed oczyma się robi...

Witam wszystkie mamuski;). Na początku nieśmiało wszystkim Wam gratuluję! Wczoraj bylam na wizycie u ginekologa i jestem w ciąży. Przewidywany termin porodu mam na 10 września, ale nie wytrzymam na pewno;), poniewaz jestem juz po jednej cesarce..
Serdecznie pozdrawiam

Witam wszystkie mamuski;). Na początku nieśmiało wszystkim Wam gratuluję! Wczoraj bylam na wizycie u ginekologa i jestem w ciąży. Przewidywany termin porodu mam na 10 września, ale nie wytrzymam na pewno;), poniewaz jestem juz po jednej cesarce..
Serdecznie pozdrawiam
Witam Cię rozgość się [emoji3]
Jak samopoczucie? Objawy?

Witam dziewczyny ja chyba też zaliczkę się do leniuszkow :) dziś u mnie zero jakiś dolegliwości za to obudziłam się z bólem głowy (chyba za długo spałam). Nocne sny za to, to ja w ciąży w pracy i mega dużo ludzi :( Trzymam się odliczania do wizyty u lekarza jeszcze 5 dni. życzę małego dnia :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam z rana ;) wstałam gdzieś 30 min temu ale zanim się ogarnelam dopiero u mnie po 9 wiec luzik ja na sniadanko wzielam jogurt ale jak wolno mi z nim idzie jehheheh
Witam nowe mamusie wśród nas ;)
Ewa nie martw się .... może ktoś nawet przez przypadek wcisnął choć nie widzę takiej opcji. ;)

reklama
Witam z rana ;) wstałam gdzieś 30 min temu ale zanim się ogarnelam dopiero u mnie po 9 wiec luzik ja na sniadanko wzielam jogurt ale jak wolno mi z nim idzie jehheheh
Witam nowe mamusie wśród nas ;)
Ewa nie martw się .... może ktoś nawet przez przypadek wcisnął choć nie widzę takiej opcji. ;)
Nie martwię się tylko dla mnie to jest po prostu dziwne, ale mniejsza z tym [emoji14]
Jogurty wczoraj zjadłam dwa jak nigdy. Chodzi za mną kefir , sklepy po zamykane wrrr

Do góry