matylkafm
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję. U mnie ciąża nie może być dużo młodszą, max 2 dni, bo betę robiłam 20 grudnia. No i pęcherzyk nie jest pusty całkiem - jest ciałko żółte... A zresztą ile bym nie pisała, to się nie uspokoję zanim serduszka nie usłyszę...3 dni mialam wyciete z zyciorysu, przez gin z nfz. Nastraszyl mnie pustym pecherzykiem, i ciaza mlodsza o ponad 2 tyg w stosunku do OM. Na koniec powiedzial 50/50 ze wszystko dobrze. Wczoraj widzialam serduszko. Kochana na pewno jest wsYstko dobrze. Ja wczoraj to samo mowilam, ze chyba nawet juz mnie piersi nie bola;( bedzie dobrze. Wiem z wlasnegi przykladu, ze stres to zly doradca
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witam Cię rozgość się [emoji3]Witam wszystkie mamuski. Na początku nieśmiało wszystkim Wam gratuluję! Wczoraj bylam na wizycie u ginekologa i jestem w ciąży. Przewidywany termin porodu mam na 10 września, ale nie wytrzymam na pewno, poniewaz jestem juz po jednej cesarce..
Serdecznie pozdrawiam
Nie martwię się tylko dla mnie to jest po prostu dziwne, ale mniejsza z tym [emoji14]Witam z rana wstałam gdzieś 30 min temu ale zanim się ogarnelam dopiero u mnie po 9 wiec luzik ja na sniadanko wzielam jogurt ale jak wolno mi z nim idzie jehheheh
Witam nowe mamusie wśród nas
Ewa nie martw się .... może ktoś nawet przez przypadek wcisnął choć nie widzę takiej opcji.