reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

A No tak bo w Pl święto ..... ja wczoraj na kapustę kiszona mialam apetyt ale w pl sklepie koło mnie ale dziś idę po tort dla syna to gdzieś kupie ;)
Dopiero co wyszłam z choroby a czuje ze mnie bierze na nowo chyba ;( jeszcze w Sylwestra byliśmy na chwile u znajomych i okazało się Ze maluchy tam maja ospę ...... ale chyba jak byliśmy już wszyscy chorzy na nią to nic nie bezie co nie

reklama
Jak ja Wam zazdroszczę tego leniuchowania! [emoji6] Już nie śpię 5 godzin i czuje się jakbym wszystko robiła przez sen ( oczy same mi się zamykają).

Widzę, że super rośnie nasze grono - no w końcu wrzesień to jeden z miesięcy kiedy jest największa liczba urodzeń ;)
Zaczął się u mnie 6 tydzień. A objawów oprócz senności jakby mniej. No ale pewno się nakręcam ;)

A No tak bo w Pl święto ..... ja wczoraj na kapustę kiszona mialam apetyt ale w pl sklepie koło mnie ale dziś idę po tort dla syna to gdzieś kupie ;)
Dopiero co wyszłam z choroby a czuje ze mnie bierze na nowo chyba ;( jeszcze w Sylwestra byliśmy na chwile u znajomych i okazało się Ze maluchy tam maja ospę ...... ale chyba jak byliśmy już wszyscy chorzy na nią to nic nie bezie co nie
Człowiek się już przyzwyczaił że sklepy po otwierane non stop a tu zonk[emoji17] no ale pracujący w sklepie też chcą odpocząć i pobyć w domu z rodziną.

Jak ja Wam zazdroszczę tego leniuchowania! [emoji6] Już nie śpię 5 godzin i czuje się jakbym wszystko robiła przez sen ( oczy same mi się zamykają).

Widzę, że super rośnie nasze grono - no w końcu wrzesień to jeden z miesięcy kiedy jest największa liczba urodzeń ;)
Zaczął się u mnie 6 tydzień. A objawów oprócz senności jakby mniej. No ale pewno się nakręcam ;)
Mój syn wstał dziś o 4.40 także ja przyzwyczajona do porannego wstawania.
Obiad przygotowałam tylko wstawić do piekarnika i nastawić ziemniaczki.
Ale senna też jestem!

Dziewczyny pytanko kulinarne. Można jeść chrzan? Uwielbiam bo :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój syn wstał dziś o 4.40 także ja przyzwyczajona do porannego wstawania.
Obiad przygotowałam tylko wstawić do piekarnika i nastawić ziemniaczki.
Ale senna też jestem!
Też byla przyzwyczajona ale teraz budzę się ok 2 i do 3 - 4 nie śpię. Zasnę a tu za uchem "mama mami". Ale w ciąży z córką też tak się budzilam przy czym mogłam później spać do 10 hehe

Wczoraj czytałam właśnie co można i czego unikać i pisało że jak nie przyprawia cię o mdłości to można jak najbardziej

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj czytałam właśnie co można i czego unikać i pisało że jak nie przyprawia cię o mdłości to można jak najbardziej

To wspaniała wiadomość :) Jak narazie na nic nie było mdłości w ogóle nie było żadnych. Powoli zaczynam się martwić ale trzeba wytrzymać do wizyty u gina. Zastanawiam sie jak ogarnąć kwestię ewentualnego L4. Pracuje w Banku często jest tak że nie mam czasu iść siku a o zjedzeniu nie ma mowy (wiem że teraz nie moge sobie na takie coś pozwolić). Co prawda zatrudnilismy nową osobę ale jeszcze trzeba ja wdrożyć. Ja to typowy zamartwiak na zapas. :)

reklama
To wspaniała wiadomość :) Jak narazie na nic nie było mdłości w ogóle nie było żadnych. Powoli zaczynam się martwić ale trzeba wytrzymać do wizyty u gina. Zastanawiam sie jak ogarnąć kwestię ewentualnego L4. Pracuje w Banku często jest tak że nie mam czasu iść siku a o zjedzeniu nie ma mowy (wiem że teraz nie moge sobie na takie coś pozwolić). Co prawda zatrudnilismy nową osobę ale jeszcze trzeba ja wdrożyć. Ja to typowy zamartwiak na zapas. :)

Wiesz co też tak myślałam mam mniej odpowiedzialną pracę bo w sklepie ale myśli jak sobie dziewczyny poradzą jedną akurat jest na chorobowym zostałyśmy dwie, czyli w pracy codziennie (dzisiaj mam wolne [emoji4]odpocznę) ale stwierdziłam że to mój dzidziu jest najważniejszy rozmawiałam z mężem i zobaczymy co powie lekarz w poniedziałek, jeżeli zdecydujesz chorobowe to pójdę nawet jak będzie to oznaczać to mnie zwolnią

Do góry