reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dzień dobry ja dopiero wstałam leniuszek że mnie [emoji4] mnie zwlekał z łóżka zapach gołąbków mojej mamy [emoji5]️wczoraj brzuch trochę bolał ale wczoraj cały dzień leżałam dzisiaj i jutro teteż mam taki zamiar a w poniedziałek do lekarza zobaczymy co mi powie.

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny, przywitam się i zmykam w świat do wieczora. Jadę dziś odwiedzić małego Stasia, który niedawno przyszedł na świat [emoji7].

Ewarut, ja widzę, że Cię więcej osób obserwuje, w tym ja. Chora chyba nie jestem [emoji16], mam wpisane wszystkie dziewczyny ze starej gwardii Staraczek 2017 - co jakiś czas podglądam, co tam u nich i kibicuję. Niektóre na czerwcówkach, lipcówkach, sierpniówkach. Niektóre zaraz dołączą do nas, a jeszcze inne wejdą do innego miesiąca. Każdej mocno kibicuję [emoji8]. Zżyłam się.

04e814afd7f0f40249ae466fa17223af.jpg

Miłego dnia!
Hej. Mi wyświetla się tylko jedna osoba [emoji50]

No i u mnie zaczęły się wymioty na całego:-(wczoraj wieczorem przed snem dziś z samego rana jak tylko oczy otworzyłam ah już mam dość

Hej.
Całą noc śniłam o mojej ciąży pod znakiem zapytania. Obudziłam się z panika, że nie rzygam, że piersi nie bolą wystarczająco mocno, że nie mam jak dzisiaj bety powtórzyć, jak lekarz kazał, bo święto.

Hej.
Całą noc śniłam o mojej ciąży pod znakiem zapytania. Obudziłam się z panika, że nie rzygam, że piersi nie bolą wystarczająco mocno, że nie mam jak dzisiaj bety powtórzyć, jak lekarz kazał, bo święto.

3 dni mialam wyciete z zyciorysu, przez gin z nfz. Nastraszyl mnie pustym pecherzykiem, i ciaza mlodsza o ponad 2 tyg w stosunku do OM. Na koniec powiedzial 50/50 ze wszystko dobrze. Wczoraj widzialam serduszko. Kochana na pewno jest wsYstko dobrze. Ja wczoraj to samo mowilam, ze chyba nawet juz mnie piersi nie bola;( bedzie dobrze. Wiem z wlasnegi przykladu, ze stres to zly doradca

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry