reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

@wiola85 widzę że z Poznania jesteś :) ja też!! Gdzie będziesz rodzic?

f2w3csqvilsnamac.png

Dzień dobry dziewczynki! Ja dziś pobudka o 7.30 bo pies tarł oko a nie może i nagle poczułam mdłości. Na szczęście jeszcze usnelam i wszystko przespałam :)

Miłego dnia!

reklama
3 dni mialam wyciete z zyciorysu, przez gin z nfz. Nastraszyl mnie pustym pecherzykiem, i ciaza mlodsza o ponad 2 tyg w stosunku do OM. Na koniec powiedzial 50/50 ze wszystko dobrze. Wczoraj widzialam serduszko. Kochana na pewno jest wsYstko dobrze. Ja wczoraj to samo mowilam, ze chyba nawet juz mnie piersi nie bola;( bedzie dobrze. Wiem z wlasnegi przykladu, ze stres to zly doradca

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję. U mnie ciąża nie może być dużo młodszą, max 2 dni, bo betę robiłam 20 grudnia. No i pęcherzyk nie jest pusty całkiem - jest ciałko żółte... A zresztą ile bym nie pisała, to się nie uspokoję zanim serduszka nie usłyszę...
Dziewczyny bierze któraś luteinę dopochwowo? Czy wy też macie wrażenie, że ona się w ogóle nie rozpuszcza?

Dzień dobry :) A ja właśnie dopiero wstaje, a co! Mam weekend to mi wolno ;)
@StarAnia Mi też jakieś głupoty się śniły - że krwotoku dostałam, taką żywą czerwoną krwią. Do tej pory się otrząsnąć nie mogę.
Brzuch mnie już i
Od jakiegoś czasu nie boli, mooże troche ciągnie po bokach. Za to piersi.... Wrrrr...
Kto zaserwuje kaeusię?

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny musimy myśleć pozytywnie choć wiem z własnego doświadczenia że to trudne jak na wizycie nie usłyszy się słowa wszystko jest dobrze. Ale nerwy nie są nam i naszym maluszką potrzebne.

Spać mi się chce strasznie... W głowie mi się kręci ciemno przed oczyma się robi...

Witam wszystkie mamuski;). Na początku nieśmiało wszystkim Wam gratuluję! Wczoraj bylam na wizycie u ginekologa i jestem w ciąży. Przewidywany termin porodu mam na 10 września, ale nie wytrzymam na pewno;), poniewaz jestem juz po jednej cesarce..
Serdecznie pozdrawiam

Witam wszystkie mamuski;). Na początku nieśmiało wszystkim Wam gratuluję! Wczoraj bylam na wizycie u ginekologa i jestem w ciąży. Przewidywany termin porodu mam na 10 września, ale nie wytrzymam na pewno;), poniewaz jestem juz po jednej cesarce..
Serdecznie pozdrawiam
Witam Cię rozgość się [emoji3]
Jak samopoczucie? Objawy?

Witam dziewczyny ja chyba też zaliczkę się do leniuszkow :) dziś u mnie zero jakiś dolegliwości za to obudziłam się z bólem głowy (chyba za długo spałam). Nocne sny za to, to ja w ciąży w pracy i mega dużo ludzi :( Trzymam się odliczania do wizyty u lekarza jeszcze 5 dni. życzę małego dnia :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam z rana ;) wstałam gdzieś 30 min temu ale zanim się ogarnelam dopiero u mnie po 9 wiec luzik ja na sniadanko wzielam jogurt ale jak wolno mi z nim idzie jehheheh
Witam nowe mamusie wśród nas ;)
Ewa nie martw się .... może ktoś nawet przez przypadek wcisnął choć nie widzę takiej opcji. ;)

reklama
Witam z rana ;) wstałam gdzieś 30 min temu ale zanim się ogarnelam dopiero u mnie po 9 wiec luzik ja na sniadanko wzielam jogurt ale jak wolno mi z nim idzie jehheheh
Witam nowe mamusie wśród nas ;)
Ewa nie martw się .... może ktoś nawet przez przypadek wcisnął choć nie widzę takiej opcji. ;)
Nie martwię się tylko dla mnie to jest po prostu dziwne, ale mniejsza z tym [emoji14]
Jogurty wczoraj zjadłam dwa jak nigdy. Chodzi za mną kefir , sklepy po zamykane wrrr

Do góry