reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Mnie teraz też mniej brzuch boli, ale za to co raz częściej mi niedobrze. A co do tycia w pierwszej ciąży przytyłam dużo za dużo i w tej mam zamiar bardziej się kontrolować, chociaż już drugi dzien wcinam słonecznik [emoji85]

Witam serdecznie wszystkie przyszłe mamy i na wstępie gratuluję!:-)
Drogie panie u mnie ostatnia @ 28.11.2017. Testy domowe pozytywne. Po wizycie u gin niestety nie było nic widać na usg . po badaniu gin stwierdził że macica rozpulchniona. Dziś byłam na badaniach po których zemdlałam. Wyniki odebrałam i B-hcg 619,2.

Ja w pierwszej ciąży przytylam ponad 20kg....
Teraz ważne 90kg i juz się boję co będzie dalej...

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja byłam zawsze z tych szczupłych a przytyłam ponad 26 kg ostatnie dwa tyg nie wchodziłam już na wagę .. generalnie długo walczyłam o wage sprzed ciąży i wolałabym teraz tego nie powtarzać

Ja już przytyłam 1,5 kg. Zazwyczaj po Świętach tak przybierałam i w ciągu tygodnia zrzucałam. Ale teraz mi zostało.

@sabi94, witamy Cię serdecznie z nami, rozgość się[emoji106][emoji119]. Piękna betka. Zemdlałaś z osłabienia? Co się stało?

Ja ważę 67 kg, mam nadzieję że 90 nie przekroczę :) ale to nigdy nie wiadomo ;)

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

Po pobraniu krwi Dobrze się czułam jeszcze zdążyłam do WC bo biegam co chwila po czym wróciłam do barku po jedzonko bo głodna bylam i się zaczęło . Mrówki przed oczyma szum w uszach i odlot . Dostałam Kroplowke nawadniająca oczywiście przy przyjęciu podkreslilam iż mogę być w ciąży pospieszyli laboratorium i wyniki gotowe na dziś. Do gin tym razem prywatnie idę w poniedziałek. Martwi mnie ze na usg nic nie było widać ze pobolewa mnie w dole brzucha. Dodatkowo dziś rano jeszcze miałam nudności dość konkretne i wrażenie ze biust mi urwie.

Po pobraniu krwi Dobrze się czułam jeszcze zdążyłam do WC bo biegam co chwila po czym wróciłam do barku po jedzonko bo głodna bylam i się zaczęło . Mrówki przed oczyma szum w uszach i odlot . Dostałam Kroplowke nawadniająca oczywiście przy przyjęciu podkreslilam iż mogę być w ciąży pospieszyli laboratorium i wyniki gotowe na dziś. Do gin tym razem prywatnie idę w poniedziałek. Martwi mnie ze na usg nic nie było widać ze pobolewa mnie w dole brzucha. Dodatkowo dziś rano jeszcze miałam nudności dość konkretne i wrażenie ze biust mi urwie.
Witamy w naszym gronie :) na pewno w poniedziałek będzie dobrze,trzymamy kciuki !

reklama

Na usg zazwyczaj już widać przy becie piw 1000 ( wczesniej może nie być widać) wiec w poniedziałek powinno już być cis widać nie stresuj się będzie dobrze [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry