Brrrownie
Fanka BB :)
A jak tak to no problemoTzn na L4 idę w lutym. Umowę musi mi przedluzyc 31.01
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak tak to no problemoTzn na L4 idę w lutym. Umowę musi mi przedluzyc 31.01
Ja byłam zawsze z tych szczupłych a przytyłam ponad 26 kg ostatnie dwa tyg nie wchodziłam już na wagę .. generalnie długo walczyłam o wage sprzed ciąży i wolałabym teraz tego nie powtarzaćJa w pierwszej ciąży przytylam ponad 20kg....
Teraz ważne 90kg i juz się boję co będzie dalej...
Witamy w naszym gronie na pewno w poniedziałek będzie dobrze,trzymamy kciuki !Po pobraniu krwi Dobrze się czułam jeszcze zdążyłam do WC bo biegam co chwila po czym wróciłam do barku po jedzonko bo głodna bylam i się zaczęło . Mrówki przed oczyma szum w uszach i odlot . Dostałam Kroplowke nawadniająca oczywiście przy przyjęciu podkreslilam iż mogę być w ciąży pospieszyli laboratorium i wyniki gotowe na dziś. Do gin tym razem prywatnie idę w poniedziałek. Martwi mnie ze na usg nic nie było widać ze pobolewa mnie w dole brzucha. Dodatkowo dziś rano jeszcze miałam nudności dość konkretne i wrażenie ze biust mi urwie.
Po pobraniu krwi Dobrze się czułam jeszcze zdążyłam do WC bo biegam co chwila po czym wróciłam do barku po jedzonko bo głodna bylam i się zaczęło . Mrówki przed oczyma szum w uszach i odlot . Dostałam Kroplowke nawadniająca oczywiście przy przyjęciu podkreslilam iż mogę być w ciąży pospieszyli laboratorium i wyniki gotowe na dziś. Do gin tym razem prywatnie idę w poniedziałek. Martwi mnie ze na usg nic nie było widać ze pobolewa mnie w dole brzucha. Dodatkowo dziś rano jeszcze miałam nudności dość konkretne i wrażenie ze biust mi urwie.