reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dzisiaj wyciągnęłam nawet teczkę z badaniami ciążowymi ( z 2010 r.) i pokazałam synowi jak wyglądał na usg :D poczytałam stare forum na którym pisałam będąc w ciąży z synkiem, przypomniałam sobie jakie wtedy miałam objawy w 5 czy 6 tc a jakie w 8 tc ( wtedy zaczęłam wymìotować i tak do 24 tc). Wzięło mnie na wspomnienia :D

reklama
Hej Dziewczyny :happy: Gratuluję wszystkim 2 kreseczek :tak:
Po długich rozważaniach dołączam i ja :happy: mam 32 lata i to jest moja 2 ciąża.
Testowałam 27.12 dla świętego spokoju bo nie spodziewałam się 2 kresek :rofl2: A tu szok kompletny :D termin z OM mam na 2.09 więc będzie wesoło.
Dziś byłam u mojej Pani Doktor na badaniach krwi, powiadomić o ciąży i zmienić leki bo niestety jestem ciśnieniowcem. Mam zalecenie diety cukrzycowej bo jestem w grupie ryzyka,więc zjedzcie za mnie coś słodkiego bo mi się chce :rofl:. Za tydzień idę na kontrolę.

To chyba tyle o mnie. Mam nadzieję, że dacie mi się rozgościć i że wspólnie spędzimy bardzo nudne 8 miesięcy :laugh2:

Aha, to u mnie 5t i 4d.

Troszkę nudno tak w domu siedzieć to prawda ale tym razem zrobię wszystko żeby tylko maluszek się urodził
Po to jest L4 ciążowe żeby z niego korzystać. I nie ma co szaleć z pracą,to jest okres w którym trzeba odpoczywać.Ja teraz jestem na zwolnieniu lekarskim od innego lekarza ale od 11.01 przechodzę na zwolnienie od gina.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mogę być moderatorem choć nie wiem czy podołam.
A tak po za tym witam nowe mamusie i życzę nudnych 8 mc ciążowym [emoji16]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nowe mamusie również. @edziook ja się testowalam 28:-D równe 31 dni od @ i byly dwiekreski :-D bladzioch ale był :-D później zrobiłam jeszcze dwa. Ostatni w sylwestra rano i była już kreska konkretna :-D

@Ewarut masz moje błogosławieństwo jako moderatorka:biggrin2:. Potrzebujemy jeszcze jednej. Ja się nie piszę, póki co pracuję i ledwo nadążam z czytaniem was.:)

reklama
Do góry