reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ło matko!!! Ale się rozgadałyście;)
Witam nową mamę, gratulacje!
@Beenka na L-4 idz wcześniej jeśli chcesz odpocząć -taka dobra rada, bo w 3 trymestrze wszystko zaczyna boleć, uciskać i często spać nie można.
@Arvena31 współczuję walniętych teściów:no2:
U mnie wiedzą wszyyyyyscy:laugh2: tak się cieszę że nawet znajomym wypaplałam. Wszyscy oprócz pracodawcy:confused2:

reklama
Po pobraniu krwi Dobrze się czułam jeszcze zdążyłam do WC bo biegam co chwila po czym wróciłam do barku po jedzonko bo głodna bylam i się zaczęło . Mrówki przed oczyma szum w uszach i odlot . Dostałam Kroplowke nawadniająca oczywiście przy przyjęciu podkreslilam iż mogę być w ciąży pospieszyli laboratorium i wyniki gotowe na dziś. Do gin tym razem prywatnie idę w poniedziałek. Martwi mnie ze na usg nic nie było widać ze pobolewa mnie w dole brzucha. Dodatkowo dziś rano jeszcze miałam nudności dość konkretne i wrażenie ze biust mi urwie.
Przy becie poniżej 1000 nie ma prawa nic widać, więc spokojnie, nie martw się :) za tydzien-dwa już zobaczysz swoje maleństwo :)

Co do wagi, to ja też 1,5 do przodu :/ w poprzedniej ciąży finalnie przytyłam prawie 27 kg, przy czym większość w trzecim trymestrze. Tarczyca mnie tak załatwiła :/ teraz będę pilnować!

To moja druga ciąża. Pierwsza rozwijała się prawidłowo. Z początku do 3 miesiąca przyjmowalam luteine aczkolwiek nie ppamiętam dokładnie dlaczego. Przytyłam 17 kg:) 3200 i 57 cm szczęścia; -)

Ja rocznikowo mam 28 lat a co do objawów to tylko mnie piersi bolą i czasami brzuch pobolewa ale u mnie to dopiero 4t1d zawsze objawy przychodziły Ok 6 tc wiec wszystko przedemna
Ja tez po Świętach jestem 1,5 kg na plusie ale pewnie jęk przyjdą mdłości to znikną szybko

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

W piątek mam wolne i chcę pojść na te szystkie morfologie, hivy, itp. Itd. Źle znoszę pobieranie krwi:errr:

Ja już uciekam spać. Taka zmęczona się poczułam [emoji29] dobranoc[emoji8]

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Ojjj ja pasuje, przez większość dnia siedzę w pracy, a potem ledwo nadrabiam ;) idą te, co na L4 :p

reklama
Witam wszystkie nowe wrześniówki :) gratuluję wam ciąży.
Ja też pracuję i pewnie popracuję jeszcze długo. W ciąży z synem L4 wzięłam dopiero w okolicach 26 tc i tylko dlatego że musiałam położyć się do szpitala na szczegółowe badania cukrzycowe, później dobiła mnie ta cukrzyca ciążowa i na końcu zatrucie ciążowe.
Ja do lekarza idę za 3 tygodnie, teraz trochę schizuję że raz nie mam bólu podbrzusza a innym razem że go mam 8-) że objawy ustępują a po jakimś czasie wracają :) a to wszystko przez hormony.

Do góry