reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

@matylkafm mi tu w obu wyszedł chłopiec ;) Hehehe mi to obojętne ważne żeby zdrowe było choć corka powiedziała ze chce siostrę a młody powiedział ze będzie kochał ale brata bardziej ;)
@Dee_ nas już tu dużo i forum rozwinięte to może wy do nas chodźcie ;)

Hejka,
Ja dokladnie tak samo mysle-wczoraj powiedzialam mezowi ze ja musze chodzic do pracy bo jak nede siedziec w domu to glownie TV i jedzenie...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny! przepraszam Was bardzo za moje komentarze do zlych wpisow. Cos mi aplikacja wariuje!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@StarAnia Wakacje w ostatnim trymestrze, chyba że będę stękać od przerostu brzucha i upałów. Po porodzie to na wakacje się nie nastawiam [emoji23][emoji23][emoji23].

Aż mi się ciśnienie podniosło. Pewnie te relacje są bardziej złożone, więc nie chcę tu za dużo mówić, ale strasznie mnie denerwują ludzie, którzy się wtrącają w życie innych. Wrr! To przecież ich wnuk albo wnusia. Moja babcia mawiała, że w domu szklanek i dzieci nigdy za dużo a najlepiej w każdym kątku po dzieciątku.

Ale wiadomo kwestie finansowe są zawsze bardzo drażliwe. Ech, ciesz się i nie daj sobie głupot wmówić.
Masz rację, to złożona kwestia ale prawda jest taka że ograniczyłam mój kontakt z nimi do minimum. To typ ludzi którzy własne dobro i kasę przekładają nawet nad syna... Niestety przez nich z firmą i finansowo jesteśmy w takiej sytuacji ale co zrobic. Ja ich już poprostu ignoryję ;)

Masz rację, to złożona kwestia ale prawda jest taka że ograniczyłam mój kontakt z nimi do minimum. To typ ludzi którzy własne dobro i kasę przekładają nawet nad syna... Niestety przez nich z firmą i finansowo jesteśmy w takiej sytuacji ale co zrobic. Ja ich już poprostu ignoryję ;)

I zdrowe podejście! [emoji8]

Mnie umowa kończy się przed 12 tygodniem ciąży więc z premedytacją będę czekac aż mi ja przedłuży i dopiero wtedy powiem o ciąży, nie moge sobie pozwolić na zostanie bez kasy, pracuje na stacji benzynowej i mam nadzieję że ten miesiąc szybko zleci. Ale na L4 idę, odpocznę trochę;)

Dziewczyny czy Was też boli brzuch? Gdzieś mnie ciągnie jak na okres i boję się że coś może być nie tak :(

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
I bardzo dobrze! Ale nie domyślą się po tym l4 żemoże być ciąża?

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie umowa kończy się przed 12 tygodniem ciąży więc z premedytacją będę czekac aż mi ja przedłuży i dopiero wtedy powiem o ciąży, nie moge sobie pozwolić na zostanie bez kasy, pracuje na stacji benzynowej i mam nadzieję że ten miesiąc szybko zleci. Ale na L4 idę, odpocznę trochę;)

Dziewczyny czy Was też boli brzuch? Gdzieś mnie ciągnie jak na okres i boję się że coś może być nie tak :(

Mnie też tak boli brzuch, podobno to normalne

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie bolało, a od kilku dni prawie wcale, może że 2 razy dziennie. I oczywiście, JA martwię się, że nie boli :p

reklama
Do góry