A właśnie jest możliwość dołączyć do Was na fb jeszcze ?Hej dziewczyny nie wiem czy któraś mnie pamięta... Jasio kończy dziś 10 tygodni, ale to zleciało Wydaje się jakby to było wczoraj jak jechaliśmy do szpitala na wywołanie... Próbowałam nadrabiać posty ale nie dałam rady Czytam że część z Was przeniosła się na fb, czy można dołączyć?
reklama
AgulaK82
Fanka BB :)
Hej dziewczyny nie wiem czy któraś mnie pamięta... Jasio kończy dziś 10 tygodni, ale to zleciało Wydaje się jakby to było wczoraj jak jechaliśmy do szpitala na wywołanie... Próbowałam nadrabiać posty ale nie dałam rady Czytam że część z Was przeniosła się na fb, czy można dołączyć?
Dziewczyny jest tylko potrzebuje dodać Was do znajomych na Facebooku wtedy dodam Was do grupy zaproście mnie na Fb z wiadomością na messengerze że to Wy, Agnieszka Anna Kozaczyńska to moje dane.A właśnie jest możliwość dołączyć do Was na fb jeszcze ?
KatarzynaCarmen
Tak ja Cię pamiętam [emoji8]szybko czas leci moja w czwartek skończy 10 tygodni A za 2 tyg idzie do żłobka . [emoji22]Hej dziewczyny nie wiem czy któraś mnie pamięta... Jasio kończy dziś 10 tygodni, ale to zleciało Wydaje się jakby to było wczoraj jak jechaliśmy do szpitala na wywołanie... Próbowałam nadrabiać posty ale nie dałam rady Czytam że część z Was przeniosła się na fb, czy można dołączyć?
Kasia_tbg
Aktywna w BB
NapisałamDziewczyny jest tylko potrzebuje dodać Was do znajomych na Facebooku wtedy dodam Was do grupy zaproście mnie na Fb z wiadomością na messengerze że to Wy, Agnieszka Anna Kozaczyńska to moje dane.
oluchapoducha
Hej. Ja też zaglądam tu jeszcze. Wolę niż fb. Mój mały ma jakąś czerwoną blaszkę na plecach i z tego powodu nie zaszczepila mi to. Drugie podejście we wtorek mamy.
oluchapoducha
Nie blaszke tylko wysypke
tola_tola
Jak to do zlobka? Od 12 tygodnia żłobek? Są takie?Tak ja Cię pamiętam [emoji8]szybko czas leci moja w czwartek skończy 10 tygodni A za 2 tyg idzie do żłobka . [emoji22]
Adell1994
Ja tak , przynajmniej na godzinę dziennieMoja spała od 21 do 6 później zjadła i zasnęła o 7 i spała do 9 .30 i teraz już jest znowu śpiąca, buja się w huśtawce i przez
Polgodziny leżała pod karuzela i widzę że już jej oczka się zamykają [emoji4] wychodzicie na spacery jak jest tak zimno?
Adell1994
Ja mam dla małego do ciała mediderm i tym też smaruje mu buźkęHej. Ja ze starszą wychodzilam codziennie nawet przy duzych mrozach. Trochę jej chyba poliki odmrozilam nawet, wiec bede bardziej uważać tym razem.
Właśnie jaki krem polecacie na zimę?
reklama
Hej. Ja też zaglądam tu jeszcze. Wolę niż fb. Mój mały ma jakąś czerwoną blaszkę na plecach i z tego powodu nie zaszczepila mi to. Drugie podejście we wtorek mamy.
A wiadomo od czego?Nie blaszke tylko wysypke
Ja smarowałam Medidermem jak ciepło było. Teraz lepiej coś bardziej tłustego.Ja mam dla małego do ciała mediderm i tym też smaruje mu buźkę