reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Mojemu wyskoczyla delikatna ciemieniucha. Po kapieli myje ziajka a potem nakladam olejuszke. Wydaje sie ze jest lepiej. Olej ze slodkich migdalow w naszym wypadku to byla pomylka

Tak moja w ma i zakładam rękawiczki te co od urodzenia się zakłada niedrapki
Moja córka też od 21 śpi i jeszcze śpi ale zaraz się obudzi bo słyszę
A córcia nie cycka rączki? Bo zauważyłam że mój tak jakby próbował łapkę. A nie zakładam rękawiczek na noc bo się boje że będzie cyckal łapkę i się udusi rekawiczka...

A córcia nie cycka rączki? Bo zauważyłam że mój tak jakby próbował łapkę. A nie zakładam rękawiczek na noc bo się boje że będzie cyckal łapkę i się udusi rekawiczka...
Tak robi to ale nie w nocy A w dzień nie ma tych rękawiczek, zresztą te rękawiczki nie spadają z rączek A za to ma ciepłe rączki [emoji4]

Mój się obudził o 4 potem o 8 i śpi jeszcze.... fakt że już mniej sypią w ciągu dnia ale jest lepszy ode mnie :D
Moja spała od 21 do 6 później zjadła i zasnęła o 7 i spała do 9 .30 i teraz już jest znowu śpiąca, buja się w huśtawce i przez
Polgodziny leżała pod karuzela i widzę że już jej oczka się zamykają [emoji4] wychodzicie na spacery jak jest tak zimno?

reklama
Moja spała od 21 do 6 później zjadła i zasnęła o 7 i spała do 9 .30 i teraz już jest znowu śpiąca, buja się w huśtawce i przez
Polgodziny leżała pod karuzela i widzę że już jej oczka się zamykają [emoji4] wychodzicie na spacery jak jest tak zimno?
Ja tak. Nie wiem jak będzie przy dużym minusie ale teraz jeszcze tak.

Do góry