Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja niczym nie smaruje ani glowki ani ciala. Do nosa tez nic, chyba ze cos zalega, to sol fizjologicznaZresztą dziewczyn czymś smaruje po kąpieli?
Ja niczym nie smaruje ani glowki ani ciala. Do nosa tez nic, chyba ze cos zalega, to sol
Ja po każdej kąpieli robię masaż małej i wtedy od razu oliwkujemy się, mała uwielbia te masaże, rozgrzewam ręcę i masujemy się chwilę a ona tak cudnie pachnie tą oliwką wysmarowana...do zjedzenia jest
A córcia nie cycka rączki? Bo zauważyłam że mój tak jakby próbował łapkę. A nie zakładam rękawiczek na noc bo się boje że będzie cyckal łapkę i się udusi rekawiczka...Tak moja w ma i zakładam rękawiczki te co od urodzenia się zakłada niedrapki
Moja córka też od 21 śpi i jeszcze śpi ale zaraz się obudzi bo słyszę
Tak robi to ale nie w nocy A w dzień nie ma tych rękawiczek, zresztą te rękawiczki nie spadają z rączek A za to ma ciepłe rączki [emoji4]A córcia nie cycka rączki? Bo zauważyłam że mój tak jakby próbował łapkę. A nie zakładam rękawiczek na noc bo się boje że będzie cyckal łapkę i się udusi rekawiczka...
Moja spała od 21 do 6 później zjadła i zasnęła o 7 i spała do 9 .30 i teraz już jest znowu śpiąca, buja się w huśtawce i przezMój się obudził o 4 potem o 8 i śpi jeszcze.... fakt że już mniej sypią w ciągu dnia ale jest lepszy ode mnie
Ja tak. Nie wiem jak będzie przy dużym minusie ale teraz jeszcze tak.Moja spała od 21 do 6 później zjadła i zasnęła o 7 i spała do 9 .30 i teraz już jest znowu śpiąca, buja się w huśtawce i przez
Polgodziny leżała pod karuzela i widzę że już jej oczka się zamykają [emoji4] wychodzicie na spacery jak jest tak zimno?