reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hej dziewczyny :) nie wiem czy któraś mnie pamięta... Jasio kończy dziś 10 tygodni, ale to zleciało :) Wydaje się jakby to było wczoraj jak jechaliśmy do szpitala na wywołanie... Próbowałam nadrabiać posty ale nie dałam rady :) Czytam że część z Was przeniosła się na fb, czy można dołączyć?
A właśnie jest możliwość dołączyć do Was na fb jeszcze ?

reklama
Hej dziewczyny :) nie wiem czy któraś mnie pamięta... Jasio kończy dziś 10 tygodni, ale to zleciało :) Wydaje się jakby to było wczoraj jak jechaliśmy do szpitala na wywołanie... Próbowałam nadrabiać posty ale nie dałam rady :) Czytam że część z Was przeniosła się na fb, czy można dołączyć?
A właśnie jest możliwość dołączyć do Was na fb jeszcze ?
Dziewczyny jest tylko potrzebuje dodać Was do znajomych na Facebooku wtedy dodam Was do grupy zaproście mnie na Fb z wiadomością na messengerze że to Wy, Agnieszka Anna Kozaczyńska to moje dane.

Tak ja Cię pamiętam [emoji8]szybko czas leci moja w czwartek skończy 10 tygodni A za 2 tyg idzie do żłobka . [emoji22]

Moja spała od 21 do 6 później zjadła i zasnęła o 7 i spała do 9 .30 i teraz już jest znowu śpiąca, buja się w huśtawce i przez
Polgodziny leżała pod karuzela i widzę że już jej oczka się zamykają [emoji4] wychodzicie na spacery jak jest tak zimno?
Ja tak , przynajmniej na godzinę dziennie

reklama
Hej. Ja też zaglądam tu jeszcze. Wolę niż fb. Mój mały ma jakąś czerwoną blaszkę na plecach i z tego powodu nie zaszczepila mi to. Drugie podejście we wtorek mamy.
Nie blaszke tylko wysypke
A wiadomo od czego? :)
Ja mam dla małego do ciała mediderm i tym też smaruje mu buźkę :)
Ja smarowałam Medidermem jak ciepło było. Teraz lepiej coś bardziej tłustego.

Do góry