Czyli jak. Rano wyciagasz że zamrażalnika i do wieczora stoi w lodówce A potem do ogrzewacza na chwile przed podaniem ? ?Ja rozmrazam w lodowce
reklama
Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Moze te nasze dzieci troszeczke dorastaja, nabieraja nowych odruchow i umiejetnosci. Moj nie sypial w dzien, a teraz mu sie zdarza .U mnie niestety tez odruch wymiotny przy smoczku. Ostatnio ma tez odruch wymiotny przy cycku, jak juz jest najedzony i dalej ssie... :/
Jeśli urodził się dwa tygodnie po terminie to obliczając skok rozwojowy musisz dodać je do wieku małego, bo to chodzi o stopień rozwinięcia mózgu. A skoro dwa tyg dłużej był w brzuszku to urodził się z bardziej rozwiniętym układem nerwowym niż np. jakby się dwa tyg przed terminem urodził.W skokach zaczynam się już gubić. Mały ma 9,5 tygodnia ale urodził się dwa tygodnie po terminie więc na dwoje babka wróżyła... On ogólnie po powrocie ze szpitala może ze dwa tygodnie miał dłuższe drzemki. Potem już kiepsko .czasem spacer i po spacerze pospal. Mogłam przy nim odkurzać i sie nie obudził. Ale to już rzadkość była a teraz spi po 20 minut i wszystko go wybudza.
Na 11-12 tygodni akurat przypada skok
U nas to samo. Jak jej głowę odwrócę to sama przekręca w stronę tv. Kończy się na wyłączeniu.. a ja lubię jak coś gada, bo często sama jestem to nudno.Oo moj to tez dziecko telewizji, ale mu nie pozwalam na razie ogladac i go odwracam
Najlepiej właśnie do lodówki włozyć i tam się będzie powoli rozmrażać. Jak podgrzać to leciutko i powoli po rozmrożeniu.Dziewczyny jeśli mam mleko zamrożone to jeśli chce wyjść wieczorem to rano wyjmuje na blat i się rozmraza ten dzień w temperaturze pokojowej? Czy tak wolno? Nie za długo? A może pokarm szybciej rozmraza?
D
Deleted member 180961
Gość
D
Deleted member 180961
Gość
Czyli jak. Rano wyciagasz że zamrażalnika i do wieczora stoi w lodówce A potem do ogrzewacza na chwile przed podaniem ? ?
Dokladnie tak
helenka_22
helenka_22
Rozumiem Aniu.
My moczymy uszka w kąpieli bo ja sama lubię to uczucie jak się kapie w wannie [emoji6]
Zastanawia mnie że małej tak po myciu przez noc wycieka ....
My moczymy uszka w kąpieli bo ja sama lubię to uczucie jak się kapie w wannie [emoji6]
Zastanawia mnie że małej tak po myciu przez noc wycieka ....
Też o tym czytałam jeśli chodzi o skokiJeśli urodził się dwa tygodnie po terminie to obliczając skok rozwojowy musisz dodać je do wieku małego, bo to chodzi o stopień rozwinięcia mózgu. A skoro dwa tyg dłużej był w brzuszku to urodził się z bardziej rozwiniętym układem nerwowym niż np. jakby się dwa tyg przed terminem urodził.
Na 11-12 tygodni akurat przypada skok U nas to samo. Jak jej głowę odwrócę to sama przekręca w stronę tv. Kończy się na wyłączeniu.. a ja lubię jak coś gada, bo często sama jestem to nudno.Najlepiej właśnie do lodówki włozyć i tam się będzie powoli rozmrażać. Jak podgrzać to leciutko i powoli po rozmrożeniu.
reklama
KatarzynaCarmen
elegancik [emoji2] [emoji6]Zakochany w karuzeli [emoji7]
Zobacz załącznik 915575