18grudzien
Fanka BB :)
AniaStar napisz mi czy małemu samo tsh tylko???? No i morfologię zrobię coś jeszcze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli kiepsko?To masz taki egzemplarz jak moja siostra
Nie tylko Ty... ka od połówy ciazy chciałam...To chyba ja jedyna chciałam CC.
Byle tylko nie wcisnęli mi prób porodu pośladkowego
Ale koniec końców Ulka się zaklinowała w poprzek i nie szło jej ruszyć w żadną stronę
U mojego czesto takie prezenie jest objawem powietrza w brzuszku - ja pionizuje go na spiocha i pomaga (zazwyczaj sie nie budzi
Dziewczyny jeśli mam mleko zamrożone to jeśli chce wyjść wieczorem to rano wyjmuje na blat i się rozmraza ten dzień w temperaturze pokojowej? Czy tak wolno? Nie za długo? A może pokarm szybciej rozmraza?
Dziewczyny jeśli mam mleko zamrożone to jeśli chce wyjść wieczorem to rano wyjmuje na blat i się rozmraza ten dzień w temperaturze pokojowej? Czy tak wolno? Nie za długo? A może pokarm szybciej rozmraza?
Ja nie miałam co odciągnąć... Ledwo ledwo leciało z tych cyckówJa właśnie z tego samego powodu odciągałam mleko bo szarpała cyca, wściekala się a ssać nie chciała, do tej pory tak jest z tym że teraz częściej poświęcam czas na to by cyca złapała a nie będę ukrywać że mm już dostała kilka razy bo moje nie ściągnięte a ryjka darła. No dokładnie nie jest bo złapie mocno dziąsłami i szarpie jak Reksio szynkę...
U mnie niestety tez odruch wymiotny przy smoczku. Ostatnio ma tez odruch wymiotny przy cycku, jak juz jest najedzony i dalej ssie... :/Ach te dzieci, testują naszą cierpliwość... Moja tak jej starszy (młodszy syn) brat jest bezsmoczkowa... Niestety tylko poczuje gumę w ustach to językiem go wypycha, nawet odruchy wymiotne się pojawiły...