reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Wszystko na chwilę. Góra 15 minut i nuda. Szumisia mamy, szumy w karuzelce. Nie pomaga.

Hej,
A probowalas polozyc go na dzienna drzemke na brzuchu? Sprobuj, na brzuchu powinien pospac dluzej. Ewentualnie jesli stosujesz MM to orzed drzemka dac mu MM a nie cycka-to tez pomoze mu sie wyspac.
U mnie bylo to samo - drzemka 10 minutowa a usypianie 40 min. I tak w kolko. Polozylam na brzuchu - dziecko spi od godziny do trzech i sie wysypia a nie meczy.

Czasem mam uczucie jakby mi się tampon wysuwał. Mówiłam jej o tym. Zbadała stwierdziła że wszystko ok. Nie ma żadnego obnizenia ani nic. Tylko żeby dbać o siebie i się oszczędzać przez pół roku.

Ja ostatnio jak pierwszy raz aplikowalam globulke nawilzajaca, to nie chciala zostac w srodku i wypadala [emoji23] takze chyba po prostu wszystko musi wrocic do normy powoli

No to ładnie zdzierają :/

Ja się przymierzałam przez kilka dni do tej maty tiny love co któraś z nas ma (Chloe??). Z początku kosztowała tu 66€ ale za długo czekałam i cena wzrosła na 90€!!! No ale na rodzicach się najlepsze biznesy robi :dry:
Najbardziej mnie wkurza, że cena tej maty to tak naprawdę 40$ bo tyle kosztuje w stanach A tu już chcą drugie tyle.
No i nie kupiłam no, bo czekam aż cena znormalnieje:crazy:
Żeby mi tylko dziecko prędzej nie wyrosło :laugh2:
Taka chcesz?
42161f054a67b1d70717f40e3891.jpeg
u nas sie sprawdza i kosztuje ok 60 euro (jakos 240 zl), ja upolowalam za 219 +przesylka.
Edit: mi nie za bardzo podobaja sie melodyjki - takie kabaretowe, ale trudno ;)

Załączniki

• 42161f054a67b1d70717f40e3891.jpeg
    42161f054a67b1d70717f40e3891.jpeg
    43,4 KB · Wyświetleń: 295
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry