oluchapoducha
Fanka BB :)
Hej dobrze wiedzieć o tym uchu. Nie długo wizyta starszej u laryngologa to zapyta maz czy faktycznie moczyć. Agaroko ja też mam takie uczucie jak ty i gin powiedział że jest ok A byłam w środę na kontroli....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ma dzisiaj dobry dzień. Od rana piszczy i krzyczy z radości może dlatego, że wczoraj zasnęła koło 18 i potem już spała z pobudkami o 22, 2 i 6Podoba jej się
Wszystko na chwilę. Góra 15 minut i nuda. Szumisia mamy, szumy w karuzelce. Nie pomaga.
Jesli to nerwobol to proponuje wziac ibuprofen, nospe i magnez - kiedys z powodu nerwobolu wyladowalam na IP i takie dostalam zalecenia. PomogloOby szybko minęło. A może to nerwoból ? Mnie tak kiedyś łapało w plecach właśnie , ból okropny przez kilka dni.
Czasem mam uczucie jakby mi się tampon wysuwał. Mówiłam jej o tym. Zbadała stwierdziła że wszystko ok. Nie ma żadnego obnizenia ani nic. Tylko żeby dbać o siebie i się oszczędzać przez pół roku.
Taka chcesz?No to ładnie zdzierają :/
Ja się przymierzałam przez kilka dni do tej maty tiny love co któraś z nas ma (Chloe??). Z początku kosztowała tu 66€ ale za długo czekałam i cena wzrosła na 90€!!! No ale na rodzicach się najlepsze biznesy robi
Najbardziej mnie wkurza, że cena tej maty to tak naprawdę 40$ bo tyle kosztuje w stanach A tu już chcą drugie tyle.
No i nie kupiłam no, bo czekam aż cena znormalnieje
Żeby mi tylko dziecko prędzej nie wyrosło
To moja Bronia tak pluła Mucovaginem . Dałam sobie spokój...Ja ostatnio jak pierwszy raz aplikowalam globulke nawilzajaca, to nie chciala zostac w srodku i wypadala [emoji23] takze chyba po prostu wszystko musi wrocic do normy powoli
Jak dużo nazbierasz za co trzymam kciuki to się podzielOdstawilam mlodziana do dziadkow i jade na grzyby przewietrzyc mozgownice. Dobrego dnia wszystkim!