reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Heheh co do imion to Mi się podoba Alicja :) a dla chłopca Julian :) ale mojemu słabo się podobaja te imiona. Jemu Zuzia albo Basia .. A mi te imiona nie podchodzą. Zuzia to.takie oklepane.. Wokół mnie same Zuzie ...

f2w3s65gbwsate8e.png

Julian śliczne imię, synek miał się tak nazywać ale mąż wręcz mnie błagał abym inne wymyśliła i tak został Marcel

Dziewczyny nie rzucajcie tu mitami proszę. Wystarczy, że się nasłuchamy z otoczenia. Koty już wyjaśnione, więc dodam. Ciepłą kąpiel można brać. Przy za gorącej jest ryzyko omdlenia. Tylko tyle i aż tyle.

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie rzucajcie tu mitami proszę. Wystarczy, że się nasłuchamy z otoczenia. Koty już wyjaśnione, więc dodam. Ciepłą kąpiel można brać. Przy za gorącej jest ryzyko omdlenia. Tylko tyle i aż tyle.

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Niekoniecznie tylko omdlenia ale i krwawienie a nawet poronienia. Woda nie powinna przekraczac 37 stopni a jak dla mnie to malo. Napisalam tego posta bo nie kazda kobieta zdaje sobie z tego sprawe. A wiadomo ze kazdy albo prawie kazdy lubi dlugie, gorace kapiele w wannie ktore w ciazy nie sa wskazane. Oczywiscie kazdy postepuje wedlug wlasnego uznania[emoji136]‍♀️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Niekoniecznie tylko omdlenia ale i krwawienie a nawet poronienia. Woda nie powinna przekraczac 37 stopni a jak dla mnie to malo. Napisalam tego posta bo nie kazda kobieta zdaje sobie z tego sprawe. A wiadomo ze kazdy albo prawie kazdy lubi dlugie, gorace kapiele w wannie ktore w ciazy nie sa wskazane. Oczywiscie kazdy postepuje wedlug wlasnego uznania[emoji136]‍♀️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze że ja nienawidzę kapieli

Mi tez ginekolog na pierwszej wizycie powiedział żebym nie brała długich ciepłych kąpieli. A najlepiej prysznic

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry