Witam Wszystkie Wrzesnioweczki . Dzisiaj sie dowiedzialam terminu porodu na 25wrzesien. To moja druga ciaza. Piewsza ciaza w 2013roku.
Witam
Gratulacje !
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam Wszystkie Wrzesnioweczki . Dzisiaj sie dowiedzialam terminu porodu na 25wrzesien. To moja druga ciaza. Piewsza ciaza w 2013roku.
Dzieki za słowa otuchy. trzymam za nas wszystkie kciuki i oby wszystko sie dobrze udałoSpokojnie, najwazniejsze to za duzo sie nie stresowac. Z piersza ciaza tak jest,zawsze sie bardziej wsluchujemy w swoj organizm i zwraca sie uwage na kazda najmniejsza rzecz i ciagle zastanawianie czy to normalne, czy z malenstwem wszystko dobrze itd. I ciezko jest sie doczekac na kazdy nastepny etapu ciazy [emoji4] na kolejne usg itd. Ale niestety czasu nie przyspieszymy i trzeba byc cierpliwym [emoji4]
To super ze udalo sie Wam tak szybko.
Bedzie dobrze [emoji4]
Mnie pobolewa a czasem to nawet mocniej tak jak bym miała za chwile dostać @ ... Zdarzyło mi się lecieć do laZIENKI i sprawdzić ...Dziewczyny czy was też pobolewał brzuch na początku ciąży?
Też mam termin na 25 wrześniaWitam Wszystkie Wrzesnioweczki . Dzisiaj sie dowiedzialam terminu porodu na 25wrzesien. To moja druga ciaza. Piewsza ciaza w 2013roku.
Dziewczyny czy was też pobolewał brzuch na początku ciąży?
tak ja miałam takie bóle podobne do skurczy chyba. Ale zauważyłam że jak w ciagu dnia mam za dużo wysiłku to wieczorem tak mam. I staram sie nie przemęczać.Dziewczyny czy was też pobolewał brzuch na początku ciąży?
SuperTeż mam termin na 25 września
Dziekuje bardzoWitam
Gratulacje !