reklama
D
Deleted member 178444
Gość
Nie. To ssawka.
Ssawka od ssania.
Kasiaczek też myślę, że to bardziej potówki plus trądzik. Alergiczne najczęściej bardziej skupione.
Trądzik ładne kilka tygodni może być. Mój ma już też skorupkę na czole.
Ale pełnia podziałała
Gratulacje dziewczyny. Przepraszam, że bez nicków, ale ja mam pamięć złotej rybki [emoji14]
Gratulacje ❤❤❤Dziewczyny mam swoją córcie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] Julia Weronika ur. 26.09.2018r. O godzinie 6:20 waga 3250 54cm długa [emoji5][emoji5][emoji5]Poród SN [emoji5]Resztę opiszę później bo jestem zmęczona a Księżniczka cycuje Zobacz załącznik 901797Zobacz załącznik 901798
Ale wysyp Gratulacje ❤❤❤Urodziłam o 7:36. Blanka jest cała i zdrowa. 3300 g, 56 cm.
Cała noc rozkrecaly się skurcze i rozwarcie. Padam zmęczenia i odmeldowuję się. Agula, Kinderbueno88 gratulacje!
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
My mamy to samo ale na razie na całym pysiaczku... dzis pllozna zobaczymy co powie
Daj znać bo ciekawa jestem.
Gratuluję!Urodziłam o 7:36. Blanka jest cała i zdrowa. 3300 g, 56 cm.
Cała noc rozkrecaly się skurcze i rozwarcie. Padam zmęczenia i odmeldowuję się. Agula, Kinderbueno88 gratulacje!
Śliczny kawaler z dnia na dzień będzie coraz mniej bolało. Ten dzień po CC jest właśnie chyba najgorszy.O 5 rano już zaczęłam wstawać i musiałam iść pod prysznic ( w sensie kazali mi)
Mam niską tolerancje bólu bo wstawałam, płakałam i o mały włos się nie pozygałam.
Byłam już tez raz w toalecie ( nie umiałam siku zrobić) i raz pol korytarza szlam jak zmieniałam sale z pooperacyjnej na normalną po porodową.
Ogólnie boli mnie cięcie i strasznie macica się obkurcza bo młody wiecznie na cycu.
Godzinę temu dostałam ketonal dożylnie a następny przydział w czopku dopiero wieczorem i boje się jak ten puści...
A to mały Tytus [emoji1405]
Ma niedrabki bo tu chłodno trochę bo dostaliśmy nową sale
Zobacz załącznik 901882
Hmm.. na pewno zmyj paznokcie u rąk lub pomaluj na jakiś jasny kolor lub odżywką [emoji14] ja to w dzień CC się ogoliłam tam na dole. I psychicznie postaraj się nastawić pozytywnie, bo to dużo daje. Ból jest, ale wiadomo, że każdy odczuwa go inaczej.Tak więc bylam w szpitalu zeby lekarz powierzył mi malego i takim sposobem dwoch lekarzy mnie badali na dwóch sprzetach jeden po drugim i waga dziecka wyszla od 4500 do 5000 gr... nozki i brzuszek poza skalą usg jutro rano stawiam sie na czczo a w piątek z rana cc... macie jakieś sugestie jak się przygotować albo jakieś wskazówki???
Chloe.Chloe
Ja tez dostalam okropnych torsji po pionizacji. Za rada poloznej srodowiskowej i anestezjolog bralam leki p/bolowe b.regularnie -zanim na dobre rozkrecil sie bol i to mi pozwalalo przetrwac. Tobie tez tak radze i nie zniechecaj sie jak ktoras Ci odburknie. Bol trzeba zwalczac. Z dnia na dzien bedzie lepiej! Trzymaj sie! A Tytus jest superO 5 rano już zaczęłam wstawać i musiałam iść pod prysznic ( w sensie kazali mi)
Mam niską tolerancje bólu bo wstawałam, płakałam i o mały włos się nie pozygałam.
Byłam już tez raz w toalecie ( nie umiałam siku zrobić) i raz pol korytarza szlam jak zmieniałam sale z pooperacyjnej na normalną po porodową.
Ogólnie boli mnie cięcie i strasznie macica się obkurcza bo młody wiecznie na cycu.
Godzinę temu dostałam ketonal dożylnie a następny przydział w czopku dopiero wieczorem i boje się jak ten puści...
Zobacz załącznik 901882
A to świnie!Rozbijają niestety...
reklama
AgulaK82
Przystojniaczek [emoji7][emoji7][emoji7]O 5 rano już zaczęłam wstawać i musiałam iść pod prysznic ( w sensie kazali mi)
Zobacz załącznik 901882