Mama7
Fanka BB :)
Super wygladaszMacie i mnie matkę polke czwórki dzieci trochę jeszcze słaba i zmarnowana ale co ja bym chciała tydzień po cesarce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wygladaszMacie i mnie matkę polke czwórki dzieci trochę jeszcze słaba i zmarnowana ale co ja bym chciała tydzień po cesarce
Suuuper gratulacjeUrodziłam o 7:36. Blanka jest cała i zdrowa. 3300 g, 56 cm.
Cała noc rozkrecaly się skurcze i rozwarcie. Padam zmęczenia i odmeldowuję się. Agula, Kinderbueno88 gratulacje!
Tak samo sobie inaczej wyobrażalam Ciebie i GoJ bo piszemy że sobą tyle czasu a tak naprawdę nie wiemy jak wyglądamy....
No to chyba na potówke to najbardziej wygląda bo skaza białkowa inaczej wygląda chyba że uczulenie po czymśJak trądzik miał to takie większe i po dniu dwóch schodziły i gdzieś indziej wychodziły. A to takie drobniutkie. Ja już nie pamietam bo tamte duże mam.
No to chyba na potówke to najbardziej wygląda bo skaza białkowa inaczej wygląda chyba że uczulenie po czymś
@KINDERBUENOO88 jak się czujesz ? Już po pionizacji czy jeszcze nie ?
Moja Iga ulewa strasznie czasami aż chlusta muszę ją bardzo pilnować odbijam kilka razy przy jedzeniu, pionizuje nic to nie daje i tak uleje i tak już nie wiem co mam robić ciezko mi patrzeć jak ona tak się męczy aż noskiem jej się ulewaNa boku spała. Widziałam to za każdym razem. Tak jakby ulało się, ale było tego mega duzo, chlusnelo, że aż się przestraszyła i ona i ja. Nie kasłała, ale coś tam jej ewidentnie przeszkadzało. Teraz staram się ja bardziej i dłużej pionizowac, zwłaszcza, że ona uwielbia tą pozycję.
Cycała się wczoraj dużo, nawet nie patrzyłam na godziny, ale do 3 raczej nie dochodziło, prędzej 1- 2max odstepu.
Dzięki Gosiu [emoji813]️
No wiem......Ja tam się nie kryłam za bardzo
Śliczny!!! Dasz radę! Ja po trzecim cięciu wstałam jak tra lala i aż się sama dziwilam ze tak lekko poszło dużo daje psychika jutro i pojutrze będzie lepiej trzymajcie sięO 5 rano już zaczęłam wstawać i musiałam iść pod prysznic ( w sensie kazali mi)
Mam niską tolerancje bólu bo wstawałam, płakałam i o mały włos się nie pozygałam.
Byłam już tez raz w toalecie ( nie umiałam siku zrobić) i raz pol korytarza szlam jak zmieniałam sale z pooperacyjnej na normalną po porodową.
Ogólnie boli mnie cięcie i strasznie macica się obkurcza bo młody wiecznie na cycu.
Godzinę temu dostałam ketonal dożylnie a następny przydział w czopku dopiero wieczorem i boje się jak ten puści...
A to mały Tytus [emoji1405]
Ma niedrabki bo tu chłodno trochę bo dostaliśmy nową sale
Zobacz załącznik 901882