D
Deleted member 178444
Gość
Dla mnie potówki plus tradzik.Zobacz załącznik 901871Zobacz załącznik 901872jak Wam to wyglada ? Na buzi mamy ponad tydz. Widzieli położna lekarz mówią żeby się nie przejmować. Potowka to czy co ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla mnie potówki plus tradzik.Zobacz załącznik 901871Zobacz załącznik 901872jak Wam to wyglada ? Na buzi mamy ponad tydz. Widzieli położna lekarz mówią żeby się nie przejmować. Potowka to czy co ...
Dla mnie potówki plus tradzik.
My mamy to samo ale na razie na całym pysiaczku... dzis pllozna zobaczymy co powieZobacz załącznik 901871Zobacz załącznik 901872jak Wam to wyglada ? Na buzi mamy ponad tydz. Widzieli położna lekarz mówią żeby się nie przejmować. Potowka to czy co ...
O to u nas to samo! Fo kiedy to moze siw utrzymywać?Buźka mojej małej tylko u bas trądzik niemowlęcy nie ma na ciele ale podobnie wygląda jak mała ma wysiłek troszkę je to się robią takie plamy właśnie Zobacz załącznik 901876
Cudo [emoji7]O 5 rano już zaczęłam wstawać i musiałam iść pod prysznic ( w sensie kazali mi)
Mam niską tolerancje bólu bo wstawałam, płakałam i o mały włos się nie pozygałam.
Byłam już tez raz w toalecie ( nie umiałam siku zrobić) i raz pol korytarza szlam jak zmieniałam sale z pooperacyjnej na normalną po porodową.
Ogólnie boli mnie cięcie i strasznie macica się obkurcza bo młody wiecznie na cycu.
Godzinę temu dostałam ketonal dożylnie a następny przydział w czopku dopiero wieczorem i boje się jak ten puści...
A to mały Tytus [emoji1405]
Ma niedrabki bo tu chłodno trochę bo dostaliśmy nową sale
Zobacz załącznik 901882
O 5 rano już zaczęłam wstawać i musiałam iść pod prysznic ( w sensie kazali mi)
Mam niską tolerancje bólu bo wstawałam, płakałam i o mały włos się nie pozygałam.
Byłam już tez raz w toalecie ( nie umiałam siku zrobić) i raz pol korytarza szlam jak zmieniałam sale z pooperacyjnej na normalną po porodową.
Ogólnie boli mnie cięcie i strasznie macica się obkurcza bo młody wiecznie na cycu.
Godzinę temu dostałam ketonal dożylnie a następny przydział w czopku dopiero wieczorem i boje się jak ten puści...
A to mały Tytus [emoji1405]
Ma niedrabki bo tu chłodno trochę bo dostaliśmy nową sale
Zobacz załącznik 901882
Różnie. Może nawet kilka miesięcy, ale to tylko skaza wizualna. W niczym nie przeszkadza i samo zejdzie.O to u nas to samo! Fo kiedy to moze siw utrzymywać?
Do kilku tygodniO to u nas to samo! Fo kiedy to moze siw utrzymywać?
Jest piękna Gratulacje ❤❤❤❤Przedstawiam Olgę Magdalenę godz. 1.27 3520g 57cm poród siłami natury