reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mam depresję dziś.
Szyjka nic się nie ruszyła. Żadnego rozwarcia. W poniedziałek mam się położyć w szpitalu. Dodatkowo mała mi się tak obróciła ,, potylicznie tylnie ", że moze być problem jak będę miała już spore rozwarcie. Lekarz kazał mi mieć nadzieję ,że się jeszcze przekręci. A od położnej wiem że nie jest to wskazanie do CC , ale ponoć boli gorzej niż przy innym ułożeniu. Mała waży ok 4 kg. Mam się obserwować i jak będzie źle jechać na szpital.
Już mi się chce wyć i płakać.
No.i ogólnie teraz mam leżeć .
Przytulam mocno. Nie martw się położeniem, jeszcze może się zmienić i w trakcie porodu. Spróbuj się zrelaksować i myśleć o wszystkim ale nie o porodzie. Może obejrzyj jakąś komedie dziś z mężem wieczorem? Pokorzystajcie jeszcze z wieczorów tylko we dwoje. Będzie dobrze :)

reklama
Minxior gratuluję, ile ma włosów ;) śliczny :) super że cc dobrze poszło. Adell mi jak na razie czop nie odchodzi, brzuch też mam wysoko, ciekawe jak u mnie będzie. Stresuje się już ;) Dominika a może zakrzepica się robi?

Też o tym pomyślałam, do 34 tygodnia brałam leki na rozrzedzenie krwi może to ma jakiś związek ...

Mam depresję dziś.
Szyjka nic się nie ruszyła. Żadnego rozwarcia. W poniedziałek mam się położyć w szpitalu. Dodatkowo mała mi się tak obróciła ,, potylicznie tylnie ", że moze być problem jak będę miała już spore rozwarcie. Lekarz kazał mi mieć nadzieję ,że się jeszcze przekręci. A od położnej wiem że nie jest to wskazanie do CC , ale ponoć boli gorzej niż przy innym ułożeniu. Mała waży ok 4 kg. Mam się obserwować i jak będzie źle jechać na szpital.
Kochana głowa do góry, napewno będzie wszystko dobrze zobaczysz u mnie też żadnego rozwarcia jak narazie zostało 3 dni do terminu, wczoraj nawet pobaraszkowalam z moim T i nic żadnego bólu podbrzusza nic się nie zapowiada , mała dobrze się czuje w moim brzuchu [emoji85] nadzieję zawsze musimy mieć że wszystko zakończy się dobrze Twoja mała osiągnęła już dobra wagę . Bądź dobrej myśli napewno urodzisz szybciej niż ja bo ja to już w ogóle zwatpilam że urodzę , śmieje się do mojego T że do świąt może mi się uda [emoji6] być może będę jedną z ostatnich heheh . Tak to jest przy pierwszej ciąży .

Mam depresję dziś.
Oj... kurczę... przykro mi. Wypłacz co masz wypłakać i leż... a nóż widelec wszystko się ułoży po Twojej myśli.

Poród przedwczesny ze względu na skracającą się szyjkę i robiące się rozwarcie, w pierwszej ciąży byłam 2 razy na powstrzymaniu od 30 tc ( wtedy udało się dociągnąć do 39,1 i odeszły mi wody), a teraz raz w 33 byłam na tokolizie i w 35 trafiłam bo odchodził mi wodnity podbarwiony krwią czop, a było podejrzenie że to wody się sączą, wody odeszły mi 3 dni później i tak urodziłam moje drugie szczęście :-)

Hej dziewczyny, ja tez po dluzszej nieobecnosci (juz chyba nie nadrobie tutaj zaleglosci z ponad tygodnia). Urodzilam w 39,5 tc.

Chcialabym przedstawic Kubusia, urodzonego 29.08.2018, 3520g, 56cm.
Cesarka przebiegla perfekcyjnie i bezbolesnie w srode, w czwartek bylam juz na nogach-wszystko tak jak chcialam-100% bez bolu!

pozdrawiam Was serdecznie i bede sledzic aktualne newsy!

Zobacz załącznik 894858
Gratulacje

Kochana głowa do góry, napewno będzie wszystko dobrze zobaczysz u mnie też żadnego rozwarcia jak narazie zostało 3 dni do terminu, wczoraj nawet pobaraszkowalam z moim T i nic żadnego bólu podbrzusza nic się nie zapowiada , mała dobrze się czuje w moim brzuchu [emoji85] nadzieję zawsze musimy mieć że wszystko zakończy się dobrze Twoja mała osiągnęła już dobra wagę . Bądź dobrej myśli napewno urodzisz szybciej niż ja bo ja to już w ogóle zwatpilam że urodzę , śmieje się do mojego T że do świąt może mi się uda [emoji6] być może będę jedną z ostatnich heheh . Tak to jest przy pierwszej ciąży .
Hehe przy kolejnych nie lepiej;)

reklama
Mam depresję dziś.

Przytyłam :)
Długa bidulko masz te końcówkę ciazy niestety :(

Do góry