KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
UWAGA!
Która tam chciała żebym dospała i żeby co mi się przyśniło.
Ciąża bliźniacza powikłana. Chłopczyk. Obsikane kanapki. Obs..ana cioocia. Małe cycki..
Oooo małe cycki to ja
Czyli, że u mnie coś się wydarzy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
UWAGA!
Ciąża bliźniacza powikłana. Chłopczyk. Obsikane kanapki. Obs..ana cioocia. Małe cycki..
Minxior gratulacje [emoji7]Kubuś prześliczny i te włosy [emoji7][emoji8]Hej dziewczyny, ja tez po dluzszej nieobecnosci (juz chyba nie nadrobie tutaj zaleglosci z ponad tygodnia). Urodzilam w 39,5 tc.
Chcialabym przedstawic Kubusia, urodzonego 29.08.2018, 3520g, 56cm.
Cesarka przebiegla perfekcyjnie i bezbolesnie w srode, w czwartek bylam juz na nogach-wszystko tak jak chcialam-100% bez bolu!
pozdrawiam Was serdecznie i bede sledzic aktualne newsy!
Zobacz załącznik 894858
Gratuluję jakie ma czarne długie włosyHej dziewczyny, ja tez po dluzszej nieobecnosci (juz chyba nie nadrobie tutaj zaleglosci z ponad tygodnia). Urodzilam w 39,5 tc.
Cesarka przebiegla perfekcyjnie i bezbolesnie w srode, w czwartek bylam juz na nogach-wszystko tak jak chcialam-100% bez bolu!
Zobacz załącznik 894858
Mam depresję dziś.
Szyjka nic się nie ruszyła. Żadnego rozwarcia. W poniedziałek mam się położyć w szpitalu. Dodatkowo mała mi się tak obróciła ,, potylicznie tylnie ", że moze być problem jak będę miała już spore rozwarcie. Lekarz kazał mi mieć nadzieję ,że się jeszcze przekręci. A od położnej wiem że nie jest to wskazanie do CC , ale ponoć boli gorzej niż przy innym ułożeniu. Mała waży ok 4 kg. Mam się obserwować i jak będzie źle jechać na szpital.
Już mi się chce wyć i płakać.
No.i ogólnie teraz mam leżeć .
Gratulacje wielkie!! Cześć Kubuś :* Jest piękny a Ty nie miałaś mieć 30 cc? Coś wcześniej ruszyło? Super że wszystko dobrze poszło. Wszystkiego dobrego dla Was.Hej dziewczyny, ja tez po dluzszej nieobecnosci (juz chyba nie nadrobie tutaj zaleglosci z ponad tygodnia). Urodzilam w 39,5 tc.
Zobacz załącznik 894858
Ja!! Małe cycki się zgadzają, ale bliźniaki i chłopiec to nie u mnieUWAGA!
GratulacjeHejo dziewczyny melduje się i ja po dłuższej nieobecności miałam mieć dzisiaj cesarkę ale moje dziecko postanowiło wyjść w niedzielę [emoji1] miałam pisać szybciej ale strasznie się źle czułam ....
Moje [emoji295]️ 52 cm i 3370 gram [emoji4] Iga [emoji7]Zobacz załącznik 894715
Gratulacje! SłodkościHej dziewczyny, ja tez po dluzszej nieobecnosci (juz chyba nie nadrobie tutaj zaleglosci z ponad tygodnia). Urodzilam w 39,5 tc.
Zobacz załącznik 894858
Onichyba do obliczania wagi mają jakiś algorytm - obwód brzuszka, obwód główki i kość udowa.Zerknelam na usg z wczoraj.
Bo bylo zdjecie kosci udowej a wiem ze po tym okreslaja wage.
Wiec tam doczytalam dokladniej i wynika z pomiaru ze Ulka wazy 3400g
Ale w zeszly czwartek taki sam pomiar na innym usg co prawda pokazywal 2780g
Chyba w tydzien pol kilo nie przybrala!
Ciekawa jestem. Po porodzie sie dowiem bo te usg to widze szaleje jak chce.
Nie. Tylko koszula operacyjne. Przy ewentualnym użyciu elektrycznej koagulacji mogłoby cię poparzyć np. od fiszbin.Do cc można być w staniku? Tak z ciekawości pytam
Połóż się, odpocznij. Jeśli trzeba to wypłacz się. Jeszcze może zmienić ułożenie. Wystarczy, że przekręci się na drugi bok [emoji14]Mam depresję dziś.
Szyjka nic się nie ruszyła. Żadnego rozwarcia. W poniedziałek mam się położyć w szpitalu. Dodatkowo mała mi się tak obróciła ,, potylicznie tylnie ", że moze być problem jak będę miała już spore rozwarcie. Lekarz kazał mi mieć nadzieję ,że się jeszcze przekręci. A od położnej wiem że nie jest to wskazanie do CC , ale ponoć boli gorzej niż przy innym ułożeniu. Mała waży ok 4 kg. Mam się obserwować i jak będzie źle jechać na szpital.
Już mi się chce wyć i płakać.
No.i ogólnie teraz mam leżeć .