reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hej dziewczyny, ja tez po dluzszej nieobecnosci (juz chyba nie nadrobie tutaj zaleglosci z ponad tygodnia). Urodzilam w 39,5 tc.

Chcialabym przedstawic Kubusia, urodzonego 29.08.2018, 3520g, 56cm.
Cesarka przebiegla perfekcyjnie i bezbolesnie w srode, w czwartek bylam juz na nogach-wszystko tak jak chcialam-100% bez bolu!

pozdrawiam Was serdecznie i bede sledzic aktualne newsy!

Zobacz załącznik 894858

Gratulacje.
Witaj Kuba:)

reklama
Ja pojechałam do szpitala jak miałam co 5 minut , wcześniej zjadłam i wzięłam prysznic :)
Akurat tego dnia mój S. był z mamą na zabiegu od 8 do 16 i to 100 km od domu i jak wrócił i usłyszał że co 5 minut to myślałam że zawału biedny dostanie :p
A i mi czop nie odszedł wcale , brzuch też mi nie opadł . Do samego porodu miałam brzuch pod samymi cyckami :D
No to miałaś stresa. I nie dzwoniłaś do m? Nieźle.. silna dziewczyna jesteś:)

Zbieram się na to ktg. Tak mi się nie chce. Torby.do szpitala też nie spakowałam. Ale gdyby wyszło nagle cc to przecież chyba tylko dokumentów potrzebuję?

Minxior gratuluję, ile ma włosów ;) śliczny :) super że cc dobrze poszło. Adell mi jak na razie czop nie odchodzi, brzuch też mam wysoko, ciekawe jak u mnie będzie. Stresuje się już ;) Dominika a może zakrzepica się robi?

Właśnie tez pomyślałam o tym. Podobno takie zasinienia mogą być alarmujące. Ja bym zapytała lekarza

reklama
Do góry