Śmiejesz się a ja w planach mam kanapki sobie zrobić żeby mieć tam już co jeść po wszystkim bo wikt na Madalińskiego jest żałosny.No lepiej zjeść porządne śniadanie bo wychodzi na to że kolacja będzie już szpitalna!
reklama
anika1203
Fanka BB :)
Najedz się porządnie, żebyś dużo energii miała [emoji16]swoja droga też bym zjadła pączka..Jakieś ale te przepowiadające były bardziej dokuczliwe ba! te na miesiączke były gorsze... a to takie teraz pitu pitu
Zobacz załącznik 891552
Śniadanie rodzącej (w kubku kawa co by napis na nim miał odbicie w realu)
RooibosGirl
A to super że jesteście wszyscy razemMają jechać. Kacper ze mną jest. Sławek w Otwocku z Bartkiem o 2:00 wrócił bo byli po przyczepę na wyjazd. O czwartej go obudziłam. Kazał dzwonić jakby co... ale pewnie taxi wezmę jak się nic nie zadzieje skurczowego.
Za mną chodził dwa dni...Najedz się porządnie, żebyś dużo energii miała [emoji16]swoja droga też bym zjadła pączka..
Razem ale osobno i co i Mikołaj braciom wyjazd spierdzielił! Tzn. Ja ich i tak wyślę na te wakacje! Najwyżej teść mnie ze szpitala samochodem odbierze jak będzie trzeba. A pojadą np. nie dziś tylko jutro. Jeszcze muszę zgwałcić Sławka żeby łóżeczko przywiózł dla młodego nim wyjadą.A to super że jesteście wszyscy razem
Śpij śpij... Bóg wie czy i ja po kąpieli nie kimnę póki co kawa...Kurde oczy mi się zamykają..jakby coś będę trzymala kciuki przez sen [emoji6]
RooibosGirl
Dadzą się wygonić? Jestem w szokuZa mną chodził dwa dni...
Razem ale osobno i co i Mikołaj braciom wyjazd spierdzielił! Tzn. Ja ich i tak wyślę na te wakacje! Najwyżej teść mnie ze szpitala samochodem odbierze jak będzie trzeba. A pojadą np. nie dziś tylko jutro. Jeszcze muszę zgwałcić Sławka żeby łóżeczko przywiózł dla młodego nim wyjadą.
U
użytkownik 180176
Gość
Wysyłam mojego po pączki...No lepiej zjeść porządne śniadanie bo wychodzi na to że kolacja będzie już szpitalna!
reklama
Nie wiem ale nie chcę żeby mieli żal. No i po tę przyczepę 150 km w jedną stronę jechali...Dadzą się wygonić? Jestem w szoku
Dajesz czadu.Wysyłam mojego po pączki...
Ja się tylko denerwuję brakiem skurczy po odejściu wód i tego konsekwencjami....