Wody i chyba czop mi odeszły czekam na porządne skurcze tak czy siak kazali koło 6:00 na IP przyjechać ale pojadę jak będą ostre skurczeNo co Ty Goj [emoji16] nie mów, że rodzisz ? [emoji848][emoji3] mnie gastrofaza obudziła
reklama
U
użytkownik 180176
Gość
Obudziło mnie sikanko.Jak dobrze że nie jestem sama...!! Co robisz?
Leżę [emoji16][emoji16][emoji16] czytam to i owo.
anika1203
Fanka BB :)
Super !!!W dobrym momencie mnie ta gastrofaza obudziła [emoji23]trzymam kciuki i podziwiam spokoj bo ja już bym pewnie pod drzwiami IP stala . Teraz żeby tylko Miki wyszedł gladko i bezboleśnie [emoji4]Wody i chyba czop mi odeszły czekam na porządne skurcze tak czy siak kazali koło 6:00 na IP przyjechać ale pojadę jak będą ostre skurcze
Spokój to mam teraz. Dzwoniłam na IP kazali włożyć wkładkę i że to może czop. Ale zalałam przez sen tym "czopem" dwie kołdry i pół łożka. Majty całe i jeszcze coś do WC i po nogach nim ogarnęłam majty numer dwa i wkładkę. No i myślę że to jednak nie sam czop tylko wody.Super !!!W dobrym momencie mnie ta gastrofaza obudziła [emoji23]trzymam kciuki i podziwiam spokoj bo ja już bym pewnie pod drzwiami IP stala . Teraz żeby tylko Miki wyszedł gladko i bezboleśnie [emoji4]
Było kiedyś takie czasopismo TO I OWOObudziło mnie sikanko.
Leżę [emoji16][emoji16][emoji16] czytam to i owo.
anika1203
Czyli powódź wiec to nie mógł być tylko czop [emoji16] reasumując Twój czas się zbliża. Może zanim dziewczyny się obudzą to już będziesz miała Mikiego przy sobieSpokój to mam teraz. Dzwoniłam na IP kazali włożyć wkładkę i że to może czop. Ale zalałam przez sen tym "czopem" dwie kołdry i pół łożka. Majty całe i jeszcze coś do WC i po nogach nim ogarnęłam majty numer dwa i wkładkę. No i myślę że to jednak nie sam czop tylko wody.
O 6:00 to planuję się wykąpać... bobra wyszykować... może jaki make-up...
Nie uśmiecha mi się jechać na IP bez skurczy... bo jak zobaczą że to wody to władują we mnie oksytocynę a tego nie zniesę... I liczę że do dajmy 8:00 coś ruszy... samo z siebie... Nie powiem że nie mam stresa bo jak pisała Ania od odejścia wód mam 24h na urodzenie. Zostały mi 22.
Nie uśmiecha mi się jechać na IP bez skurczy... bo jak zobaczą że to wody to władują we mnie oksytocynę a tego nie zniesę... I liczę że do dajmy 8:00 coś ruszy... samo z siebie... Nie powiem że nie mam stresa bo jak pisała Ania od odejścia wód mam 24h na urodzenie. Zostały mi 22.
One wcześnie wstają Ale tak czy siak PEŁNIOWE dziecko. Wiedziałam kuźwa że jak moi będą na wakacje jechać to zacznę rodzić!!Czyli powódź wiec to nie mógł być tylko czop [emoji16] reasumując Twój czas się zbliża. Może zanim dziewczyny się obudzą to już będziesz miała Mikiego przy sobie
U
użytkownik 180176
Gość
[emoji2] [emoji2] [emoji2] ale jazda !!!One wcześnie wstają Ale tak czy siak PEŁNIOWE dziecko. Wiedziałam kuźwa że jak moi będą na wakacje jechać to zacznę rodzić!!
reklama
anika1203
Kurde w 22 h to zdążysz taki makeup zapodac, że padną na Twój widok na porodowce [emoji6]a tak serio to się nie dziwię, że masz stresa...Człowiek czeka na ta chwilę 9 miesięcy [emoji4]dasz sobie swietnie radę w końcu jesteś wprawiona w boju, a Miki jako synuś mamusi pewnie będzie grzecznie współpracował.