reklama
b_dob
Fanka BB :)
Dopiero co pisałaś żeby za rodzenie się brać bo chcesz mieć co czytać rano a tu wypada że my będziemy czekały na info od Ciebie trzymam kciukiNie wiem ale nie chcę żeby mieli żal. No i po tę przyczepę 150 km w jedną stronę jechali...
Dajesz czadu.
Ja się tylko denerwuję brakiem skurczy po odejściu wód i tego konsekwencjami....
Annar05
I jaCzy tylko ja nie śpię?
No powiem Ci że nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy... serio. Żartowałam z tym że będę rodzić jak moi będą wyjeżdżać bo i pełnia i w ogóle... Nie wiem jeszcze co powiedzą na IP chyba sprawdzą przez USG ilość wód... jeśli nie bedzie tych skurczy jak powinny i wody w miarę będą to nie mam zamiaru zostawać w szpitalu... Dziwne to wszystko. Nie oczywiste.Dopiero co pisałaś żeby za rodzenie się brać bo chcesz mieć co czytać rano a tu wypada że my będziemy czekały na info od Ciebie trzymam kciuki
Aniabrz
Jawczoraj o 4 rano oszalalam! Nie rusza sie nie da sie go dobudzic i nawet przez detektor nir moglam znalezc serduszka az maz swirowal! A ten pieron ułożył sie po innej stronie.... ech...Mi by się dzisiaj taki detektor przydał. Zaliczyłam taka panikę jak nigdy. Sama w domu, a młody nagle zaczął się rzucać w brzuchu jak postrzelony, a potem, równie nagle, zamarł i nie umiałam go pobudzić do ruchu. Trzepalam tym brzuchem, popłakałam się, krzyczałam do niego, żeby się poruszył i dał znak. Matko. Nigdy więcej. Ruszył się po najdłuższych 15 minutach w moim życiu.
b_dob
Dzieciaki to jednak lubią zaskakiwać co tam, że człowiek czeka nawet wydaje mu się że już za chwilę a tu nic...a jak już odpuści się temat to nagle rusza lawina zdarzeń...oj Miki to chyba od początku chce mieć Mamę na wyłączność bo czekał aż reszta będzie wyjeżdżać i Mama cała dla niego spryciarz taki mały a już Wszystkich zaskoczyłNo powiem Ci że nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy... serio. Żartowałam z tym że będę rodzić jak moi będą wyjeżdżać bo i pełnia i w ogóle... Nie wiem jeszcze co powiedzą na IP chyba sprawdzą przez USG ilość wód... jeśli nie bedzie tych skurczy jak powinny i wody w miarę będą to nie mam zamiaru zostawać w szpitalu... Dziwne to wszystko. Nie oczywiste.
Aniabrz
Aaaaaaaaa!!!!! Trzymam kciuki!!!!!Wody i chyba czop mi odeszły czekam na porządne skurcze tak czy siak kazali koło 6:00 na IP przyjechać ale pojadę jak będą ostre skurcze
b_dob
To faktycznie mega stres, moja mała za to szaleje w brzuchu, lekarka mowi ze ma jeszcze miejsce a niby już prawie 3 kg waga choc jakos nie wydaje mi się no ale...zobaczymy 10 wrzesnia jak będzie duża bo juz liczę ze dotrzyma do terminu CC.Jawczoraj o 4 rano oszalalam! Nie rusza sie nie da sie go dobudzic i nawet przez detektor nir moglam znalezc serduszka az maz swirowal! A ten pieron ułożył sie po innej stronie.... ech...
reklama