Śmiejesz się a ja w planach mam kanapki sobie zrobić żeby mieć tam już co jeść po wszystkimNo lepiej zjeść porządne śniadanie bo wychodzi na to że kolacja będzie już szpitalna!![]()
reklama
anika1203
Fanka BB :)
Najedz się porządnie, żebyś dużo energii miała [emoji16]swoja droga też bym zjadła pączka..Jakieś ale te przepowiadające były bardziej dokuczliwe ba! te na miesiączke były gorsze... a to takie teraz pitu pitu
Zobacz załącznik 891552
Śniadanie rodzącej (w kubku kawa co by napis na nim miał odbicie w realu)
RooibosGirl
A to super że jesteście wszyscy razemMają jechać. Kacper ze mną jest. Sławek w Otwocku z Bartkiem o 2:00 wrócił bo byli po przyczepę na wyjazd. O czwartej go obudziłam. Kazał dzwonić jakby co... ale pewnie taxi wezmę jak się nic nie zadzieje skurczowego.
Za mną chodził dwa dni...Najedz się porządnie, żebyś dużo energii miała [emoji16]swoja droga też bym zjadła pączka..
Razem ale osobno i co i Mikołaj braciom wyjazd spierdzielił! Tzn. Ja ich i tak wyślę na te wakacje! Najwyżej teść mnie ze szpitala samochodem odbierze jak będzie trzeba. A pojadą np. nie dziś tylko jutro. Jeszcze muszę zgwałcić Sławka żeby łóżeczko przywiózł dla młodego nim wyjadą.A to super że jesteście wszyscy razem![]()
Śpij śpij... Bóg wie czy i ja po kąpieli nie kimnę póki co kawa...Kurde oczy mi się zamykają..jakby coś będę trzymala kciuki przez sen [emoji6]
RooibosGirl
Dadzą się wygonić? Jestem w szokuZa mną chodził dwa dni...
Razem ale osobno i co i Mikołaj braciom wyjazd spierdzielił! Tzn. Ja ich i tak wyślę na te wakacje! Najwyżej teść mnie ze szpitala samochodem odbierze jak będzie trzeba. A pojadą np. nie dziś tylko jutro. Jeszcze muszę zgwałcić Sławka żeby łóżeczko przywiózł dla młodego nim wyjadą.
U
użytkownik 180176
Gość
Wysyłam mojego po pączki...No lepiej zjeść porządne śniadanie bo wychodzi na to że kolacja będzie już szpitalna!![]()
reklama
Nie wiem ale nie chcę żeby mieli żal. No i po tę przyczepę 150 km w jedną stronę jechali...Dadzą się wygonić? Jestem w szoku![]()
Dajesz czadu.Wysyłam mojego po pączki...
Ja się tylko denerwuję brakiem skurczy po odejściu wód i tego konsekwencjami....