reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Tak między nami można dać piwo bezalkoholowe też ;) chodzi o bąbelki. Ciasto wtedy jest puszyste i delikatne. ;)

Dzięki za podpowiedź.. ja to już pewnie prędzej z wodą gazowaną, bo za piwem nie przepadam. Czasem w towarzystwie coś.. A do domu tylko mąż czasem kupi.. bezalkoholowego tym bardziej nie piję.. glupio sie przyznac, ze tu na forum dowiedzialam sie ze takie jest i ciężarne mogą. Normalnie jak bym taką zobaczyła od razu bym pomyślała że patologia.. sorki.. ja już jestem pod tym względem "zasciankowa" , tak to jest mieć ojca abstynenta całe życie..

Uuuu to nie fajnie. Trzymam kciuki żebyś tę końcówkę jednak w domu ZDROWA spędziła.
Mam nadzieję że jutro wyjdę mam ciśnienie w porządku więc to chyba nie będzie zatrucie tylko po prostu przez te upały no i zwróciłam uwagę położnym jak przynieśli mi śniadanie że to raczej dieta cukrzycową nie jest
IMG_20180814_083030.jpg

Załączniki

• IMG_20180814_083030.jpg
    IMG_20180814_083030.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 293
Moj waży 2500 ale jaki duży nie wiem myślę że będzie miał tyle co pierwszy 3000 kg choć miał po ur 3120 to i tak przy wypisię mu spadło

Dzięki za podpowiedź.. ja to już pewnie prędzej z wodą gazowaną, bo za piwem nie przepadam. Czasem w towarzystwie coś.. A do domu tylko mąż czasem kupi.. bezalkoholowego tym bardziej nie piję.. glupio sie przyznac, ze tu na forum dowiedzialam sie ze takie jest i ciężarne mogą. Normalnie jak bym taką zobaczyła od razu bym pomyślała że patologia.. sorki.. ja już jestem pod tym względem "zasciankowa" , tak to jest mieć ojca abstynenta całe życie..
To polecam ci ŻYWIEC MOCNY GAZ generalnie koło wody MINERALNEJ nie leżało ale bąble ma prima sort.

Ale grzmi!!

reklama
Do góry