reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Tak między nami można dać piwo bezalkoholowe też ;) chodzi o bąbelki. Ciasto wtedy jest puszyste i delikatne. ;)

Dzięki za podpowiedź.. ja to już pewnie prędzej z wodą gazowaną, bo za piwem nie przepadam. Czasem w towarzystwie coś.. A do domu tylko mąż czasem kupi.. bezalkoholowego tym bardziej nie piję.. glupio sie przyznac, ze tu na forum dowiedzialam sie ze takie jest i ciężarne mogą. Normalnie jak bym taką zobaczyła od razu bym pomyślała że patologia.. sorki.. ja już jestem pod tym względem "zasciankowa" , tak to jest mieć ojca abstynenta całe życie..

Uuuu to nie fajnie. Trzymam kciuki żebyś tę końcówkę jednak w domu ZDROWA spędziła.
Mam nadzieję że jutro wyjdę mam ciśnienie w porządku więc to chyba nie będzie zatrucie tylko po prostu przez te upały no i zwróciłam uwagę położnym jak przynieśli mi śniadanie że to raczej dieta cukrzycową nie jest
IMG_20180814_083030.jpg

Załączniki

• IMG_20180814_083030.jpg
    IMG_20180814_083030.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 289
Moj waży 2500 ale jaki duży nie wiem myślę że będzie miał tyle co pierwszy 3000 kg choć miał po ur 3120 to i tak przy wypisię mu spadło

Dzięki za podpowiedź.. ja to już pewnie prędzej z wodą gazowaną, bo za piwem nie przepadam. Czasem w towarzystwie coś.. A do domu tylko mąż czasem kupi.. bezalkoholowego tym bardziej nie piję.. glupio sie przyznac, ze tu na forum dowiedzialam sie ze takie jest i ciężarne mogą. Normalnie jak bym taką zobaczyła od razu bym pomyślała że patologia.. sorki.. ja już jestem pod tym względem "zasciankowa" , tak to jest mieć ojca abstynenta całe życie..
To polecam ci ŻYWIEC MOCNY GAZ generalnie koło wody MINERALNEJ nie leżało ale bąble ma prima sort.

Ale grzmi!!

reklama
Do góry