To mi W KOŃCU przeszły zgagiMnie też męczy zgaga od 2 dni i ciągle siku :/
reklama
Mama7
Fanka BB :)
To u mnie zero słońca aktualnie.
Ma się na deszcz, od 11:00 do 14:00 ma popadać i 22°-24°C
Także dziś tak do odspanięcia. O ile ciśnienie nie poleci na łeb na szyję. Wczoraj miałam 100/70
Na pogrzeb jednak nie jadę.
Nie mam z kim zostawić chłopców.
A na 14:00 wizyta.
W końcu się może dowiem ile kluska waży.
Oby tylko nie 3 kilo
Heh. Bo tak przewiduje mój scenariusz czarny![]()
Daj znać po..
Jestem przeciwniczką chodzenia z brzuchem na pogrzeby.. może to i dobrze się stało.. :/
KatarzynaCarmen
Dziekuje kochana jesteś [emoji9] faktycznie lepiej by było gdyby w ogóle nie robili usg pod sam koniec skoro nie umieją robić hehe tylko stresKatarzynaCarmen właśnie przeglądam usg synka i powiem Ci, że dobrze, że nie wynikałam za bardzo wtedy.. zobacz pierwsze usg z 6kwietnia to było 35.3
Zobacz załącznik 888087
A kolejne z 19kwietnia 37.2
Zobacz załącznik 888088
Prawie 2 tyg później a wychodziło, że dziecko nie rośnie.. różne kliniki i różny sprzęt, lekarze itp..
Według 1 usg termin wychodził na 13kwietniaA już 19kwietnia na 23kwietnia
termin z om miałam na 7maja, a urodziłam 13 po wywoływaniu i dziecko prawie kg większe..
Jak to teraz przeczytałam to pomyślałam, że to dobry przykład dla ciebiete ich pomiary
![]()
Adell1994
Ja też mam nadzieję że pójdzie sprawnieJeśli czasowo to wiadomo.. zwłaszcza w waszej sytuacji.. mam nadzieję że szybko się uwiniecie i będziecie na swoim![]()
JoAnnA250694
Hejo dziewczyny nie odzywałam się trochę gorzej się czułam no i wylądowałam w szpitalu [emoji19]
Strasznie spuchłam, bolała mnie głowa ogólnie źle ale dzisiaj trochę lepiej ważne że z Igłą dobrze waży 3100 dzisiaj 36+3
Strasznie spuchłam, bolała mnie głowa ogólnie źle ale dzisiaj trochę lepiej ważne że z Igłą dobrze waży 3100 dzisiaj 36+3
RooibosGirl
Ja dzisiaj zaraz po powrocie z zakupów zabieram się za prasowanie. Też nie znoszę! Ale trzeba. Teraz przynajmniej już mam złożone łożeczko i będzie gdzie odkładać sterty wyprasowanych ubranek, bo ostatnim razem to już nie wiedziałam gdzie, a nie chciało mi się od razu biegać do szafyTo faktycznie początek dnia masz nieciekawy. Nie łam się, będzie lepiej. Chociaż wiadomo, że człowiekowi czasem sił brakuje..
Ja za to latam i robię milion rzeczy na raz i chwilowo padlam na kanape [emoji2] Boże jak ja nie znoszę prasowac [emoji38]
Chyba przeżyjęNa zdjęciach nie ma co oszczędzać.
Pamiątka na całe życie.
Potem człowiek sobie pluje w brodę.
Nie ma za co ;* Ja też dzięki temu układam sobie te informacje w głowie i lepiej zapamiętuję. Czasami okazuje się, że nie każdemu pasuje akurat taki wariant jaki proponuje nam położna, ale lepiej poznać taki niż żaden. Gdybym nie poszła do tej szkoły nie wiedziałabym absolutnie nic.Ale fajnie to wszystko opisujesznawet dla przypomnienia miło.. dzieluję
![]()
Plan porodu mamy sobie wydrukować stąd Link do: Plan Porodu - Dobrze Urodzeni
i zastanawiam się nad tymi punktami:
3. Proszę o założenie wkłucia dożylnego podczas porodu dopiero w chwili,
kiedy okaże się to niezbędne
TAK / NIE / BEZ ZNACZENIA
5. Pragnę uniknąć jakiejkolwiek formy wywoływania porodu
TAK / NIE / BEZ ZNACZENIA
Punkt 3 - o co w ogóle chodzi?
Punkt 5 - to tutaj ukrywa się cała ta oksytocyna?
Ale już w domu jesteś?Hejo dziewczyny nie odzywałam się trochę gorzej się czułam no i wylądowałam w szpitalu [emoji19]
D
Deleted member 180961
Gość
Hejo dziewczyny nie odzywałam się trochę gorzej się czułam no i wylądowałam w szpitalu [emoji19]
Oo ale kluska juz duza
JoAnnA250694
Nie cukry mi źle wyszły bo na dietę cukrzycową dali mi gotowaną marchewkę a że byłam głodna to cukier się podniósł no i zbierają mocz żeby sprawdzić czy to nie zatrucieAle już w domu jesteś?
reklama
U Nas chyba na burzę idzie... i dobrze jestem za!
Młody się wierci. Brzuch rypie.
Wczoraj kupiłam tę rudą farbę to może zrobię...
I chłopakom buty 10 zeta sztuka akurat na końcówkę wakacji na podwórko oczywiście Bartka cisną bo on ma stopy jak pancakesy. Po teściowej.
Młody się wierci. Brzuch rypie.
Wczoraj kupiłam tę rudą farbę to może zrobię...
I chłopakom buty 10 zeta sztuka akurat na końcówkę wakacji na podwórko oczywiście Bartka cisną bo on ma stopy jak pancakesy. Po teściowej.