Mniejszy. Przynajmniej dla mnie. Poza tym nie wiem jak będzie u Ciebie ale jak przy nerwie odkrytym zęba debilny mózg rejestrował bólem drganie powietrza tak przy porodzie w pewnym momencie jakby wytłumia wszelkie bodźce... może to adrenalnia działa p. bólowo nie wiem ale serio powtarzam do zrzygania bardziej bolało mnie wysikanie kamienia 6mm z nery niż urodzenie dzieci.Serio mniejszy niż ten ból który miałam przy odkrytej kości szczęki po nieudanym wyrywaniu? Kobieto dajesz mi nadzieję!! Ja wtedy karmiłam i nie brałam żadnych mocnych leków ze względu na Młodego. Chodziłam co prawda po scianach ale dałam radę. To może i teraz dam
Tak w ogóle dzień dobry
reklama
b_dob
Fanka BB :)
Hej,
Dawno mnie nie było, staram sie nadrobic zaległości w czytaniu choć troszkę.
U mnie dzis startuje 35 tc...chyba czas spakować torbę. Poza tym cierpię...mam takie bole w prawej pachwinie ze wole juz porodowe bo tamte to pryszcz w porownaniu z tymi. Dzisiaj juz mialam wizje szpitala ale wzielam no spe i troche pusciło, znajoma polozna kazala mi.jechac na SOR ale moze wbije sie.do.swojej lekarki na wtorek. Wiem ze te bole sie.zdarzaja.ale nie zycze nikomu, nie do wytrzymania jak kazdy dzien ma tak wygladac to ja odpadam. Poza tym gardło zawalone, katar i gorączka...bajka po prostu ja chce juz urodzic i wrocic do formy, jeszcze 5 tygodni...
U mnie dzis startuje 35 tc...chyba czas spakować torbę. Poza tym cierpię...mam takie bole w prawej pachwinie ze wole juz porodowe bo tamte to pryszcz w porownaniu z tymi. Dzisiaj juz mialam wizje szpitala ale wzielam no spe i troche pusciło, znajoma polozna kazala mi.jechac na SOR ale moze wbije sie.do.swojej lekarki na wtorek. Wiem ze te bole sie.zdarzaja.ale nie zycze nikomu, nie do wytrzymania jak kazdy dzien ma tak wygladac to ja odpadam. Poza tym gardło zawalone, katar i gorączka...bajka po prostu ja chce juz urodzic i wrocic do formy, jeszcze 5 tygodni...
oluchapoducha
A ja dziś słabo czuję ruchy... nie wiem co robić.... może powinnam pojechać na IP na ktg . Rety, nie nawiedzę szpitali moniksa a w którym byłaś szpitalu w wawie co odeslali cię aż do wolomina ?
Ja tak miałam wczoraj. Jedź jak ma Cię to uspokoić.A ja dziś słabo czuję ruchy... nie wiem co robić.... może powinnam pojechać na IP na ktg . Rety, nie nawiedzę szpitali moniksa a w którym byłaś szpitalu w wawie co odeslali cię aż do wolomina ?
Mi APP każe szykować dok. do szpitala może ona wie coś czego ja nie wiem?
Adell1994
Może spróbuj najpierw zjeść coś słodkiego albo wypić coś zimnego i połóż się i poczekaj chwileczkę może ma leniwy dzień . A jak się bardzo martwisz to jedź na ip .A ja dziś słabo czuję ruchy... nie wiem co robić.... może powinnam pojechać na IP na ktg . Rety, nie nawiedzę szpitali moniksa a w którym byłaś szpitalu w wawie co odeslali cię aż do wolomina ?
Adell1994
Trzymaj się , już coraz to bliżej rozwiązania .Hej,
U mnie też katar tyle, że alergiczny i okropnie się męczę a co dopiero Ty jak jeszcze gorączka i gardło . Oby jak najszybciej przeszło .
Adell1994
Może coś w tym jestJa tak miałam wczoraj. Jedź jak ma Cię to uspokoić.
Mi APP każe szykować dok. do szpitala może ona wie coś czego ja nie wiem?
Ogólnie to zdarzało mi się raz czy dwa w nocy jak wstawałam do wc to zaczynałam się drapać , nie było to jakoś mega uciążliwe i po chwili dalej spałam ale jednak z tyłu głowy nie dawało mi to spokoju. Najbardziej swędzi mnie brzuch i w sumie myślałam że to dlatego że skóra się rozciąga ale jednak nie dlatego. Ważne że wyszło to i teraz córa jest pod kontrolą bo skutki tej cholestaza mogą być tragiczne.A pisałaś już co Cię skłoniło do zrobienia tych badań ?
Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze i skończy się szczęśliwym zakończeniem
Nie wiem @StarAnia i @kasiaczek89pl. jak wy ale ja to rodzę... najpóźniej jutro skurcze mam dziś prawidłowe
reklama
KINDERBUENOO88
Ogólnie to zdarzało mi się raz czy dwa w nocy jak wstawałam do wc to zaczynałam się drapać , nie było to jakoś mega uciążliwe i po chwili dalej spałam ale jednak z tyłu głowy nie dawało mi to spokoju. Najbardziej swędzi mnie brzuch i w sumie myślałam że to dlatego że skóra się rozciąga ale jednak nie dlatego. Ważne że wyszło to i teraz córa jest pod kontrolą bo skutki tej cholestaza mogą być tragiczne.
No to swędzenie to pamietam bo pisałyśmy o tym. Mnie już od kilku tygodni nic nie swędzi ( a tak siedziały nogi), i w sumie olałam te badania ale teraz się lekko wystraszyłam. Myślałam, że jeszcze jakieś objawy miałaś.
A jak się nazywają te badania?