D
Deleted member 181710
Gość
Nie no spoko.
Żeby nie było że zadymy napędzam.
Kończę temat
Żeby nie było że zadymy napędzam.
Kończę temat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Utyta
Zrobiłaś mi dzień hihihi.
U nas będzie haja na forum jak jedne będą tonęły w zachwycie nad macierzyństwem a taka na przykład ja będę lecieć po połogu jak ta łania przez łąkę.....na solarium żeby swoje białe dupsko doprowadzić do stanu "nie świecenia na biało"
Hihihi.
Ciesz się, że solarium doprowadza Twoje dupsko do takiego stanu [emoji14] ja ostatni raz byłam przed studniówką - zmienilam kolor na świński róż, a piegi wylazły mi nawet na owym dupsku [emoji14]
Są super, teraz je kocham, ale jako nastolatka nie byłam taka zachwycona [emoji23] szczególnie na tym świńskim różu nie wyglądały pociagajaco a to był Wielki Dzień! Nie dosc, że dwie studniówki jednej nocy, to jeszcze potem pierwsza wspólna noc z chłopakiem (nasze pierwsze razy w ogóle, więc wyobraź sobie jak cierpiałam z powodu sinokoperkowego rozu) [emoji23]Piegi są super!
Zawsze chciałam mieć i teraz mam
Choć nie jestem pewna czy to nie przebarwienia
Też ją obserwuje na ig niesamowita historia i niesamowita kobietaW ogóle wczoraj na insta jeden chłopczyk miał roczek. Mały wojownik bo urodził się w 28 tc z wagą 730g. Dla mnie to jest niezwykle, że tak małe dzieci walczą i wygrywają
Zobacz załącznik 887076
Zobacz załącznik 887077
Zobacz załącznik 887078
Zobacz załącznik 887079
Są super, teraz je kocham, ale jako nastolatka nie byłam taka zachwycona [emoji23] szczególnie na tym świńskim różu nie wyglądały pociagajaco a to był Wielki Dzień! Nie dosc, że dwie studniówki jednej nocy, to jeszcze potem pierwsza wspólna noc z chłopakiem (nasze pierwsze razy w ogóle, więc wyobraź sobie jak cierpiałam z powodu sinokoperkowego rozu) [emoji23]
Maleństwo moja znajoma urodziła tydzień temu hipotrofika w 29 t.c. z wagą 880g... Nawet nie chcę myśleć co czuje :/W ogóle wczoraj na insta jeden chłopczyk miał roczek. Mały wojownik bo urodził się w 28 tc z wagą 730g. Dla mnie to jest niezwykle, że tak małe dzieci walczą i wygrywają
Zobacz załącznik 887076
Zobacz załącznik 887077
Zobacz załącznik 887078
Zobacz załącznik 887079
Tak mi się skojarzyłoNo to rozumiem
Ale pewnie i tak nawet nie zauważył
Ponoć jak facet jest najarany na kobietę to nawet nie zwraca uwagi czy nogi ogolone itp
Kurde zaspamowalam Was tak to jest jak się nadrabia
To może odpływów nie ma...? W Otwocku jak popada to można pływać na niektórych ulicach...No Warszawa ale już na samym samym końcu. Lewandów to jest za Decathlonem koło Ikea M1