A ja dziś słabo czuję ruchy... nie wiem co robić.... może powinnam pojechać na IP na ktg . Rety, nie nawiedzę szpitali moniksa a w którym byłaś szpitalu w wawie co odeslali cię aż do wolomina ?
reklama
No Karowej bo tam chodziłam na Ktg. W poczekalni była dziewczyna która przyjechała z Madalińskiego bo tam na ip siedziała 5 godzin i nikt jej nie przyjął A w perspektywie czekało ją kolejne kilka godzin. Wczoraj to chyba był taki dzień .
Angelika89
Fanka BB :)
Mi lekarz profilaktycznie zlecil badanie "alt "miesiac temu na wizycie i na ta wizyte , na wczoraj robilam
Ja zrobiłam zestaw testy wątrobowe 4 badania zapłaciłam ok 50 złNo to swędzenie to pamietam bo pisałyśmy o tym. Mnie już od kilku tygodni nic nie swędzi ( a tak siedziały nogi), i w sumie olałam te badania ale teraz się lekko wystraszyłam. Myślałam, że jeszcze jakieś objawy miałaś.
A jak się nazywają te badania?
Adell1994
To mnie tak ręce swędziały , nie dłonie tylko od dłoni aż po łokcie . I też pomyślałam, że to przesuszona skóra i nie robiłam żadnych badań a teraz tak myślę czy by nie zrobić w poniedziałek dla samej siebie żeby się nie denerwować .No to swędzenie to pamietam bo pisałyśmy o tym. Mnie już od kilku tygodni nic nie swędzi ( a tak siedziały nogi), i w sumie olałam te badania ale teraz się lekko wystraszyłam. Myślałam, że jeszcze jakieś objawy miałaś.
A jak się nazywają te badania?
KINDERBUENOO88
No ja się wystraszyłam fest i weszłam sobie na portal pacjenta w luxmed, napisałam do lekarza internisty, że mnie swędzą nogi i czy mógłby mi dać skierowanie na badania w kierunku cholestazy on sobie sprawdził moja dokumentacje medyczna i wypisał skierowania.
W poniedziałek idę.
Ogólnie jestem w szoku jak to sprawnie działa
W poniedziałek idę.
KINDERBUENOO88
To co się wczoraj worek ciążowy rozwalił czy jak?
Sierpień to dużo porodów bo to te świąteczne, plus myśle upały tez pogarszają sytuacje. Dlatego chce rodzic w terminie bo wtedy powinno być już luźniej
reklama
Adell1994
No faktycznie sprawnie poszło też jestem w szoku , nie spodziewałabym się tego po polskiej służbie zdrowiaNo ja się wystraszyłam fest i weszłam sobie na portal pacjenta w luxmed, napisałam do lekarza internisty, że mnie swędzą nogi i czy mógłby mi dać skierowanie na badania w kierunku cholestazy on sobie sprawdził moja dokumentacje medyczna i wypisał skierowania.
W poniedziałek idę.
A z ciekawości na jakie badania wystawił Ci skierowanie ?