reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja to miałam w nocy koło 2 przygodę. Śpię sobie smacznie i czuję, że coś mięciutkiego i puszystego po mnie chodzi. Myślałam, że mi się śni, ale do buzi mi podeszło i mnie mizia. Ja otwieram oczy, a to moja szynszyla na gigancie z klatki zwiała i sobie z radością po nas i po łóżku skakała. Przemek rano mi nie wierzył i mówił, że mi się przyśniło, ale ile się za nią naganiałam to moje

Tak mi powiedziala ta lekarka, ze najbezpiecznie dla matki i dla dziecka jest 8 dni wczesniej i tak chciala mnie zapisac a nie ma miejsc i mnie zapisala na termin. Pozniej jest ryzyko ze samo sie zacznie i wtedy mam przyjechac, ale dla mnie to jest niekomfortowe i dla nich tez ze na cito musza szykowac sale itd.
Widzę że co lekarz i szpital to mają inne zasady. Ja jak byłam na Karowej się zapisać i mimo że mam cukrzyce na insulinie i chciałam wcześniej to dostałam informację że dopiero po skończonym 39 tygodniu przy cukrzycy A bez w dniu porodu.

Ja to miałam w nocy koło 2 przygodę. Śpię sobie smacznie i czuję, że coś mięciutkiego i puszystego po mnie chodzi. Myślałam, że mi się śni, ale do buzi mi podeszło i mnie mizia. Ja otwieram oczy, a to moja szynszyla na gigancie z klatki zwiała i sobie z radością po nas i po łóżku skakała. Przemek rano mi nie wierzył i mówił, że mi się przyśniło, ale ile się za nią naganiałam to moje

Mojej siostrze zwiał szczur i wszedł w nocy na jej chłopaka. Szybko szukała nowego domu dla szczurka :)

Ja to bym pieska bardzo chciała...ale mam w głowie taki strach...bo poprzedniego że schroniska mi przejechali na pasach. Teraz w sumie i tak bd musiała poczekać aż mała podrosnie

@kasiaczek89pl w porządku :) dalej się turlam. Dziś podobnie jak u @KINDERBUENOO88 chodzę na siku co chwila i czuję że młoda się pcha...
Jutro wizyta... Nie mige się doczekać. Tylko dopiero 18:20... Ale wytrzymałam 3 tygodnie to i ten jeden dzień poczekam :)

@Bajdelka35 dziś wcinam arbuza razem z Tobą ;) na zdrowie!

@klaraklara u mnie czkawka się pojawią już kilka tygodni. Będziesz próbować teraz sn czy idziesz na cc?
To mój kolejny dylemat. Mój gin mówi, że po cc u nas w szpitalu robią cc, ale skierowania/zalecenia nie ma mi zamiaru dawać. Tak mi się wydaje. Mówił tylko, że tydzień przed terminem do szpitala. I pewnie to będzie wyglądać tak, że będą gdybać, trzymać mnie tam i w końcu zrobią cc [emoji15]

reklama
Widzę że co lekarz i szpital to mają inne zasady. Ja jak byłam na Karowej się zapisać i mimo że mam cukrzyce na insulinie i chciałam wcześniej to dostałam informację że dopiero po skończonym 39 tygodniu przy cukrzycy A bez w dniu porodu.
A jak dzwonilam do sw zofii to powiedzeli, ze jak nie mam stamtad lekarza to w ogole mnie nie zapisza. Zenada. Z dobrych wiadomosci- dzisiaj dzwonili do mnie z pracy, ze dostali juz decyzje z zus( do mnie jeszcze nie doszla) i umorzyli postepowanie, wiec ciesze sie, ze sad mnie ominie i wyplaca mi wyrownanie od kwietnia...

Do góry