D
Deleted member 178444
Gość
Właśnie pamiętałam, że one takie kruchutkie są.Tak. Takie kruszynki, te kosteczki takie delikatne. Gucio niestety miał wypadek z kaloryferem i złamał ogonek, trzeba było amputować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie pamiętałam, że one takie kruchutkie są.Tak. Takie kruszynki, te kosteczki takie delikatne. Gucio niestety miał wypadek z kaloryferem i złamał ogonek, trzeba było amputować
Trochę się martwię, jak to będzie z dzieckiem, ale damy radęWłaśnie pamiętałam, że one takie kruchutkie są.
Ma na imię Gucio, ale to dziewczynka [emoji23]Zobacz załącznik 885710Zobacz załącznik 885711Zobacz załącznik 885712
Nie mam zielonego pojęcia. Z P będziemy obserwować go, czy przy zapięciu grzebieI jak ta szalona Gucio uciekła z tej klatki ?
Trochę się martwię, jak to będzie z dzieckiem, ale damy radę
Nie mam zielonego pojęcia. Z P będziemy obserwować go, czy przy zapięciu grzebie
Jestem zalamana. Wracam z imid bo bylam na kwalifikacji do ciecia i mam wyznaczony termin cc na dzien porodu!! A powinno byc 8 dni wczesniej :/ ale nie maja miejsc. Jutro bede jechac na starynkiewicza sie zapisac ale teraz to juz za pozni jakos jest w wiekszosci szpitali a kurde umawialam sie na ta kwalifikacje w marcu, wiec powinni mnie z wiekszym wyprzedzeniem umowic jak jest problem z miejscami. Po 38 tyg skonczonym jeszcze na brodno mozna probowac i jestem zalamana!!! I wsciekla. Jakie jeszcze szpitale w wawie polecacie oprocz karowej i bielanskiego?
A idź takie upału i kobiety w ciąży nie przepuścić serio to trzeba być już chamem, chociaż ja u diabetologa miałam sytuację ubrałam luźną koszule (bodajże był wtedy 6 miesiąc) a babcia że mnie nie przepuścić bo w konstytucji napisali że puszcza się kobiety tylko z widoczną ciąża a ja wyglądam jakbym się najadła... Słyszała to wszystko pielęgniarka i wyszła sama i poprosiła mnie do środka bez kolejki