reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja to bym pieska bardzo chciała...ale mam w głowie taki strach...bo poprzedniego że schroniska mi przejechali na pasach. Teraz w sumie i tak bd musiała poczekać aż mała podrosnie

Ja narazie nie biorę pieska bo za dużo się dzieje żebym mogła mu poświecić czas. Siostra chciała mi nawet swojego zostawić na dwa tyg ale nie było opcji.

reklama
Matko wyspałam sie

Jak was czytam to może i dobrze że mieszkań w małym mieście i normalnie lekarz mi cesarke ustali kiedy mi pasuje i jemu co za czasy aby ciężarna się bala bo nie ma miejsc szok

AniaStar może u. Ciebie już blisko stąd ta biegunka????

Pokoik bardzo ładny super

To mój kolejny dylemat. Mój gin mówi, że po cc u nas w szpitalu robią cc, ale skierowania/zalecenia nie ma mi zamiaru dawać. Tak mi się wydaje. Mówił tylko, że tydzień przed terminem do szpitala. I pewnie to będzie wyglądać tak, że będą gdybać, trzymać mnie tam i w końcu zrobią cc [emoji15]
Mi dzis proponowali zebym rodzila naturalnie i odnotowala w domunetacji, ze po pouczeniu mnie o powikladniach nie wyrazam zgody na porod sn

Matko wyspałam sie

Jak was czytam to może i dobrze że mieszkań w małym mieście i normalnie lekarz mi cesarke ustali kiedy mi pasuje i jemu co za czasy aby ciężarna się bala bo nie ma miejsc szok

AniaStar może u. Ciebie już blisko stąd ta biegunka????

Pokoik bardzo ładny super
Dobrze, ze w warszawie jest wiecej szpitali, to moze cos sie znajdzie, bo jakby to byl jedyny szpital w okolicy, to dopiero bylby problem. Oczywiscie zostalam tez pouczona o tym, ze mimo, ze mam wyznaczony termin, to z powodu braku miejsc i tak moga mnie odeslac jak sie zglosze :/

Mi dzis proponowali zebym rodzila naturalnie i odnotowala w domunetacji, ze po pouczeniu mnie o powikladniach nie wyrazam zgody na porod sn
Może u mnie też tak będzie. Dzięki, że to napisałaś. Bo szczerze to, tuż przed porodem,czuję się zagubiona w tym szpitalu, jak małe dziecko. Niby szpital zły nie jest. Ale nie mam, ani swojego lekarza, ani położnej znajomej i wiem, że informacja kuleje. Np z cc. Miałam zalecenie od ortopedy i tak mnie trzymali 2-3 dni bez słowa co,kiedy i jak. A jeszcze ktg płaskie 120 ciągle. Mąż zapytał w końcu ordynatora, a on że coś pomyślą. Następnego dnia rano: jadła coś? Nie? To niech się szykuje na cc. Boszzz, ryczę jak wspominam tamte chwile znów. Bo przypominam sobie to zagubienie, strach i radość że to już, zaraz i problemy Młodego potem [emoji27]

Pokaz swojego zwierzaka
Ma na imię Gucio, ale to dziewczynka [emoji23]
image1531678936304.jpg
IMG_20180728_135617.jpg
IMG_20180723_011810.jpg

Załączniki

• image1531678936304.jpg
    image1531678936304.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 347
  • IMG_20180728_135617.jpg
    IMG_20180728_135617.jpg
    90,7 KB · Wyświetleń: 347